Christian Fennesz live

«Christian Fennesz live» στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Ένα live session από τον ηλεκτρονικό συνθέτη και παραγωγό που κατάφερε να ξαναορίσει τον ήχο της κιθάρας

Ο ηλεκτρονικός συνθέτης και παραγωγός Christian Fennesz στα St Paul`s Sessions.

Γεννημένος το 1962 στη Βιέννη, ο Christian Fennesz κατάφερε να ορίσει ξανά τον ήχο της κιθάρας με δεξιοτεχνικό τρόπο μέσω ηλεκτρονικών μεθόδων παραγωγής και υπολογιστή, δημιουργώντας έναν πρωτοποριακό ήχο ευρείας γκάμας, που επισφράγισε την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά του.

Με συνεργασίες που ξεκινούν από τον David Sylvian και τον Mark Linkous και φτάνουν στους Ulver και τον Ryuichi Sakamoto, ο Fennesz αποτελεί πάντα μια ανήσυχη φυσιογνωμία υψηλού συνθετικού επιπέδου, με το μνημειώδες άλμπουμ Endless Summer του 2001 να αποτελεί ένα ποπ κομψοτέχνημα, έχοντας καταταχτεί ανάμεσα στο κορυφαία άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής όλων των εποχών.

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε και την τελευταία του δουλειά με τίτλο It’s Hard For Me To Say I’m Sorry, σε συνεργασία με τον σπουδαίο αμερικανό Jim O` Rourke, ένα άλμπουμ αντάξιο της φήμης και της αξίας των δυο καλλιτεχνών.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, o Αυστριακός Christian Fennesz κάνει την Αθήνα και τα St Paul`s Sessions σταθμό της φετινής του περιοδείας, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

16 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.