Christmas Open day στην Πύρνα… για χριστουγεννιάτικες αγορές και ευχές

Θα βρείτε εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, δημιουργίες fashion designers, διακοσμητικά, γούρια, παιδικά βιβλία, γιορτινές σπιτικές γεύσεις, χριστουγεννιάτικα γλυκά καθώς και τους περιζήτητους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα της Πύρνας

Η αστική πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ μας περιμένει και φέτος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ., στην οδό Κοκκιναρά 43, στην Κηφισιά, για να ανταλλάξουμε ευχές σε μια φιλική ατμόσφαιρα, να δοκιμάσουμε σπιτικές γεύσεις, να διαλέξουμε καλαίσθητα δώρα και να στηρίξουμε τις κοινωφελείς της δράσεις.

Στο open day θα βρείτε εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, δημιουργίες fashion designers, διακοσμητικά, γούρια, παιδικά βιβλία, γιορτινές σπιτικές γεύσεις, χριστουγεννιάτικα γλυκά καθώς και τους περιζήτητους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα της Πύρνας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν τις κοινωφελείς δράσεις της και συγκεκριμένα τα νηπιαγωγεία σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων που διαμορφώνει, εξοπλίζει και υποστηρίζει η ΠΥΡΝΑ σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης και Συντονισμού Εκπαίδευσης Προσφύγων και με τη συμμετοχή μαθητών-εθελοντών από αθηναϊκά σχολεία. Έχουν ήδη δημιουργήσει 6 νηπιαγωγεία με τελευταίο αυτό της Ελευσίνας πριν από ένα μήνα και συνεχίζουν.

Περισσότερα για τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας στο  www.pyrna.gr/koinofeleis-draseis.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ΠΥΡΝΑ:

Η ΠΥΡΝΑ είναι αστική (μη κερδοσκοπική) πολιτιστική εταιρεία, που λειτουργεί τα τελευταία 24 χρόνια, με σκοπό τη δια βίου μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και στηρίζεται στη συμμετοχή μελών και φίλων και σε χορηγίες ιδρυμάτων, εταιρειών και ιδιωτών. Στην στέγη της στην Κηφισιά, μια μονοκατοικία με κήπο, την οποία μισθώνει, γίνονται καθημερινά ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Παράλληλα, η ΠΥΡΝΑ δημιούργησε και λειτουργεί το πρόγραμμα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® και στηρίζει ευάλωτες ομάδες με κοινωφελείς δράσεις, κυρίως γύρω από την εκπαίδευση των παιδιών.

Το πρόγραμμα της Πύρνας κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.pyrna.gr. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΠΥΡΝΑ: Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, Δευτέρα – Παρασκευή, εκτός Τετάρτης απόγευμα: 10:00-14:00 & 17:00-19:00, τηλ. 2106230913, fax: 2106232141, email: [email protected].

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.