Χρυσό Μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκης για το Salvation Olive Oil

Στον διαγωνισμό «2020 NYIOOC World Olive Oil Competition» στη Νέα Υόρκη, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου

Το νέο έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, το Salvation Olive Oil, απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του χρυσού μεταλλίου στον διαγωνισμό «2020 NYIOOC World Olive Oil Competition» στη Νέα Υόρκη, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Είναι η δεύτερη διεθνής διάκριση του Salvation Olive Oil, μόλις στη δεύτερη χρονιά κυκλοφορίας του στην αγορά, αφού πέρυσι είχε διακριθεί με το αργυρό μετάλλιο στον μοναδικό διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου της Ελλάδας, τον ATHENA, έναν ιδιαίτερα αυστηρό διαγωνισμό.

«Υπερηφάνεια και χαρά μάς κατέκλυσαν μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον διαγωνισμό της Νέας Υόρκης, συναισθήματα που μας γεμίζουν όλους μας στην ελαιοπαραγωγό οικογένεια Αποστολάκη με αισιοδοξία. Ταυτόχρονα, όμως, μεγαλώνουν και το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει, προκειμένου να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο της παραγωγής μας στο ακέραιο, υποστηρίζοντας και διαχρονικά τη σημαντική φετινή αυτή βράβευση», λένε οι παραγωγοί του. Μια οικογένεια που έχει συνεχή παρουσία στην παραγωγή ελαιολάδου στην Ελλάδα εδώ και 6 γενιές.

Σήμερα, με εφόδιο το χρυσό αυτό μετάλλιο, το Salvation Olive Oil στοχεύει να ανοίξει τα φτερά του περαιτέρω ως μία από τις βραβευμένες ετικέτες ελαιολάδου. Αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη των ειδικών και μάλιστα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό του διαγωνισμού της Νέας Υόρκης, στοχεύει να κερδίσει και την παγκόσμια αγορά ελαιολάδων υψηλής ποιότητας και τελικά τους καταναλωτές.

«Μόλις στη δεύτερη χρονιά παραγωγής του, το Salvation Olive Oil καθιστά φανερό πως ήρθε για να μείνει. Για να γίνεται όλο και καλύτερο, προκειμένου να αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό, ικανοποιώντας όλες τις προσδοκίες από ένα ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, τόσο ωμό, όσο και στο μαγείρεμα», δηλώνει ο Κυριάκος Αποστολάκης, η έκτη γενιά της ελαιοπαραγωγικής οικογένειας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.