Citizen Jim και Treep live στο Six D.o.g.s

Ένα ταξίδι στην πειραματική μουσική

Έχοντας μέσα του το «μικρόβιο» του πειραματισμού, ο Citizen Jim με την μπάντα του συνθέτουν ένα μείγμα από rock, rap και funk ήχους, με μουσικές επιρροές από RATM, Frank Zappa αλλά και Pink Floyd. Πριν ένα χρόνο συστήθηκε στο κοινό με το “Winners of Losers” EP και ακολούθησε ο δίσκος “Trashotomy” τον περασμένο Μάιο, μιλώντας με σαρκαστική διάθεση για ήρωες και αντι- ήρωες σε παραστάσεις οικείες και ταυτόχρονα παράλογες.

[Citizen Jim (φωνή/κιθάρα), Θοδωρής Σταυριανός (μπάσο), Χρήστος Βίγκος (ντραμς), Σπύρος Γεωργαντάς (κιθάρα)]

Treep είναι κάτι μεταξύ ταξιδιού (trip) και ανατριχίλας (creep). Είναι τρεις και σαν ιδέα σχηματίστηκαν το 2010. Έχουν επηρεαστεί από εγχώρια αγγλόφωνα post-punk και noise συγκροτήματα των προηγούμενων δεκαετιών. Ο χώρος αναφοράς τους είναι ένα παλιό πατάρι εργοστασίου παπουτσιών. Εκεί, περιτριγυρισμένοι από παλιά μαγνητόφωνα και ταινίες σε κατάσταση αποσύνθεσης, συνωμοτούν τις καινούργιες μελωδίες που θα αυθυποβάλουν αθώα μυαλά στο να δεχτούν την παράνοια τους σαν μουσική.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.