Η έκθεση ρομποτικής “City of Robots” ξανά ανοιχτή για το κοινό στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Το κοινό θα ανακαλύψει μερικά από τα πιο σύγχρονα ρομπότ στον κόσμο

«Η μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής στην Ευρώπη “City of Robots” επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” από την Τετάρτη 17 Ιουνίου, με τήρηση των υποδείξεων και οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν με ασφάλεια στην έκθεση, η οποία αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους με μερικά από τα πιο σύγχρονα ρομπότ και εφαρμογές ρομποτικής στον κόσμο.

Το Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, χάρη στην προηγμένη τεχνολογικά κατασκευή του, είναι εξοπλισμένο με ειδικό σύστημα νωπού αέρα. Το σύστημα αυτό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αντικαθιστά τον αέρα σε όλους τους χώρους με φρέσκο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών, όλοι οι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά και καθαρίζονται διαρκώς όλες οι επιφάνειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή το κοινό με ειδικά αντισηπτικά, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, ενώ σε όλους τους χώρους υγιεινής υπάρχουν ειδικά απολυμαντικά για την ατομική απολύμανση των επισκεπτών.

Παράλληλα, οι επισκέπτες, για την προστασία τους, θα εισέρχονται σε μικρές ομάδες στην έκθεση και θα τηρούν την απόσταση 1,5 μέτρων κατ΄ ελάχιστον, τόσο μέσα στον χώρο της έκθεσης, όσο και στην αναμονή για την έκδοση εισιτηρίου.

Ανακαλύψτε μερικά από τα πιο σύγχρονα ρομπότ στον κόσμο, περιηγηθείτε στις μοναδικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και ζήστε μια απόλυτη εμπειρία στη μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Γνωρίστε το ντροπαλό γαλλικό ανδροειδές ρομπότ Reety, τον Pepper, τον Pando, τον Aibo το μοναδικό ρομπότ-σκύλο από την Ιαπωνία, την αξιαγάπητη Kiki, τον τέταρτης γενιάς Promobot V4. Παίξτε με τις απίστευτες ρομπότ-μέδουσες, γνωρίστε το πρώτο ρομπότ –ψάρι που δημιουργήθηκε, παρακολουθήστε το εντυπωσιακό Theater of Robots και το φαντασμαγορικό TeslaShow και δοκιμάστε τις απίθανες φιγούρες του απόλυτου dance game JustDance με τον αισθητήρα kinect.

Ακόμα, παίξτε με το Bb8 droid και με Jedi φωτόσπαθα, δοκιμάστε τη κάσκα Μικτής Πραγματικότητας Hololens, παίξτε με το Sonyxperia projection game, το οποίο μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια σε μία διαδραστική οθόνη αφής, θαυμάστε 3D εκτυπωτές, γίνετε για λίγο αστροναύτης, κάντε μία βόλτα στον γαλαξία μας και ζήστε τη ζωή ενός αστεριού… Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν στην μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, την City of Robots.»

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- 32 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

33 Απαντήσεις

  1. Καλησπέρα είμαι πολύτεκνη μητέρα και θα ήθελα να μάθω εάν μπορούμε να έχουμε έκπτωση καθώς δεν δεν έχετε συμπεριλάβει τους πολύτεκνους στις ειδικές κατηγορίες .
    Με εκτίμηση
    Μαριάννα Παπαιωαννιδου.

  2. Η έκθεση είναι υπερτιμημένη. Προσοχή σε όσους σκέφτονται να πάνε. Το προσωπικό είναι αγενές σε μεγάλο ποσοστό με τα μικρά παιδιά, τα μισά ρομπότ κολλάνε και κάνουν ό,τι κάνουν μόνο στα λόγια, αρκετά highlights από αυτά που διαφημίζουν δεν μας τα έδειξαν καν και τέλος αυτά που πωλούνται στο κατάστημα έχουν διπλή τιμή από τα καταστήματα παιχνιδιών. Γράφω ως παθούσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.