«Classic Rock 2» στο Ηρώδειο

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας & η ΚΟΑ συναντούν τη ροκ μουσική στο Ηρώδειο

Για δεύτερη χρονιά δύο μεγάλες ορχήστρες συναντούν σπουδαίους τραγουδιστές και μουσικούς και παρουσιάζουν ένα νέο, εκρηκτικό playlist, με τα καλύτερα ροκ τραγούδια όλων των εποχών. 80 κλασικοί μουσικοί, εξαιρετικοί τραγουδιστές, ηλεκτρικά όργανα και οι Barclay James Harvest, σε μια αξέχαστη βραδιά κάτω από την Ακρόπολη.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ήταν προγραμματισμένη μια συναυλία και τελικά έγιναν δύο συναυλίες στο Ηρώδειο και ήταν Sold out. 9.000 άτομα είδαν το ροκ… αλλιώς. Αυτόν τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στο Ηρώδειο και ετοιμάζει ακόμα πιο δυνατές εκπλήξεις και ακόμα πιο μεγάλες ροκ επιτυχίες, σε ένα νέο εκρηκτικό playlist.

John Lees' Barclay James Harvest
John Lees’ Barclay James Harvest

Μια από τις μεγαλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, παρουσιάζει τη συναυλία με την οποία η ροκ μουσική μπόρεσε να εισχωρήσει και να ακουστεί σε όλες τις μεγάλες όπερες της Ευρώπης. Classic Rock! Διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ροκ συγκροτημάτων παρουσιάζονται με συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα.

Ειδικά για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, εξασφαλίστηκε η σπουδαία σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο καθένας στο δικό του ύφος, σμίγουν μουσικά επί σκηνής και μας προσκαλούν να ζήσουμε την εμπειρία.

Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας
Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, U2, Europe, Alannah Myles, θα ακουστούν από τους σπουδαίους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και από διάσημους προσκεκλημένους, υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου, συνθέτη και ενορχηστρωτή Friedemann Riehle.

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι σε όλο το δεύτερο μέρος της συναυλίας οι John Lees’ Barclay James Harvest γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της καριέρας τους με τα σπουδαία τους τραγούδια όπως το «Poorman’s moody blues» και το «Hymn» αλλά και ροκ τραγούδια άλλων μεγάλων δημιουργών που έχουν αγαπήσει.

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Στη συναυλία συμμετέχουν σπουδαίοι κλασικοί και ροκ μουσικοί και τραγουδιστές, σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε. Θα ακούσουμε διάσημα τραγούδια όπως το «Αnother Brick In The Wall» των Pink Floyd, το «Kashmir» και το «Stairway To Heaven» των Led Zeppelin, το «One» των U2 ή το «The Show Must Go On» των Queen με μια δυνατή σύμπραξη συμφωνικού και ηλεκτρικού ήχου.

H Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας έχει παρουσιάσει το πρόγραμμα αυτό σε όλο τον κόσμο σε σύμπραξη με μεγάλες ορχήστρες, πάντοτε με πολύ μεγάλη επιτυχία και sold-out εμφανίσεις. Συναυλίες-σταθμό αποτέλεσαν οι εμφανίσεις της Ορχήστρας με τον frontman των Deep Purple, Ian Gillan.

Barclay James Harvest
Barclay James Harvest

Διάσημοι ροκ μουσικοί, κριτικοί και θεατές που έζησαν την εμπειρία, συμφωνούν ότι ποτέ στο παρελθόν η ροκ μουσική δεν έχει εκτελεστεί από κλασική ορχήστρα με πιο αυθεντικό τρόπο.

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

25 €
- 83 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

5 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.