Colour Day Festival

Μια γιορτή γεμάτη χρώμα & μουσική για πρώτη φορά στην Αθήνα

Με ένα πολυσυλλεκτικό line-up, stage 200 τ.μ., πλούσιο ήχο και φως, αλλά και πρωτότυπες, παράλληλες δράσεις, το “Colour Day Festival” αποτελεί το “experience event” του καλοκαιριού.

Δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα βρίσκονται στη σκηνή του “Colour Day Festival” ανεβάζοντας τη διάθεσή μας για διασκέδαση και χορό. Αναμένεται να ανακοινωθούν τα dance acts του φεστιβάλ αλλά και το Live Act που θα παίξει ζωντανά και θα καταλάβει τα decks για ένα 8ωρο μουσικό πρόγραμμα. Στο φεστιβάλ των χρωμάτων, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι επισκέπτες μοιράζονται το κέφι για τη μουσική, το πάθος για το χορό και τη διασκέδαση μέσα από μια εμπειρία βαμμένη με χρώμα.

Ο ταλαντούχος ζωγράφος Nicola Delarte,  με σπουδές  στη σχολή καλών τεχνών στο Bilbao της Ισπανίας,  με πολύ αγάπη και αφοσίωση για τη μουσική θα βρίσκεται “ψηλά” στο stage για να ετοιμάσει live 2 τεράστια μοναδικά αυθεντικά έργα … με πολύ χρώμα και μουσική! Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται μπροστά στα μάτια μας και θα κάνει τη “πρεμιέρα” του γύρω στις 22.00 το βράδυ. Έργα του κοσμούν πολλά σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με άξια μνείας αυτά στις πτέρυγες του Νοσοκομείου Παίδων.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14.00, ενώ η πρώτη από τις 3 προγραμματισμένες μαζικές ρίψεις χρώματος θα γίνει στις 17.00. Ντυθείτε στα λευκά, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με το καλύτερο χαμόγελο σας και άνετα ρούχα και παπούτσια για ξέφρενο χορό.

Η προαγορά των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα σημεία προπώλησης μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19 Ιουνίου, ενώ η αγορά εισιτηρίων ανήμερα του Φεστιβάλ, θα μπορεί να γίνεται από τα τα ταμεία στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ, τα οποία και θα ανοίξουν το Σάββατο 20 Ιουνίου από τις 13:00.

{youtube}O3Jo0oTa1fc{/youtube}
Δείτε το teaser απο το “Colour Day Festival

Η ιδέα του “Colour Day Festival” είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό. Αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία & Ισπανία αποτελούν το ετήσιο ραντεβού για δεκάδες χιλιάδες νέους. Η καταγωγή της γιορτής και πηγή έμπνευσης είναι το Happy Holi στην Ινδία, η διάσημη θρησκευτική γιορτή, η γιορτή των χρωμάτων, η γιορτή της αγάπης, η γιορτή της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Line Up:
Dj Marnick
Instamix
Dj Young
Mossel
Melisses (Guest: Playmen)
Star DJ Michael Tsaousopoulos
Dino mfu (Guest: Claydee, B Sykes, Sad Puppy & DJ The Boy)
Robin Skouteris
Agent Greg
God is a DJ pres: Sparky T, Anastasio & MK
Housetwins

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.