Η ομάδα “Cruise Control” έρχεται για ένα live με french electro και σκοτεινά basslines

Cruise Control

Το νέο μουσικό δρώμενο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας έρχεται με sci-fi και cyberpunk αισθητική

Η ομάδα Cruise Control δημιουργήθηκε το 2017 και αποτελεί ένα νέο μουσικό δρώμενο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, συνδυάζοντας ήχους electro / outrun / synthwave με sci-fi και cyberpunk αισθητική.

Πρώτος διεθνής guest της ομάδας – για πρώτη φορά στην Ελλάδα – είναι ο Δανός παραγωγός Daniel Deluxe, που θα ολοκληρώσει την περιοδεία “Corruptor European Tour” στην Αθήνα, πριν κάνει μια εμφάνιση στο Amsterdam Dance Event 2017 και ξεκινήσει την περιοδεία του στην Αμερική.

Daniel Deluxe

Εμπνευσμένος από video games, ταινίες τρόμου και anime από την δεκαετία του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Daniel Deluxe ξεκίνησε την μουσική του καριέρα στα τέλη του 2013 στην Κοπεγχάγη. Συνδυάζοντας δυναμικά kicks και σκοτεινά basslines με μια μικρή δόση από french electro, ο Daniel Deluxe είναι ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς παραγωγούς της synthwave σκηνής.

Γεννημένος στη Μόσχα της Ρωσίας, ο Daniel έβρισκε πάντα ελκυστική την sci-fi / cyberpunk αισθητική της διαστημικής εξερεύνησης. Μεγαλώνοντας, πέρασε πολύ χρόνο στο παλιό διαστημικό μουσείο της Μόσχας. Αυτή η περίοδος της ζωής του είναι κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να τον εμπνέει στο να μεταφράζει τις εικόνες των αναμνήσεων του σε ήχους.

Ένα κομμάτι της καλλιτεχνικής φιλοσοφίας του Daniel είναι ότι η μουσική του αποτελεί ένα τρόπο προσωπικής έκφρασης παρατηρήσεων, εμπειριών, συναισθημάτων και οπτικής ερμηνείας ενός σκοτεινού σύμπαντος. Αντλώντας έμπνευση από Prodigy, John Carpenter, Enigma, Justice και Daft Punk, ο Daniel θέλει να τελειοποιήσει κι άλλο τον ήχο του, ώστε να είναι άξιος διάδοχος των καλλιτεχνών που τον ενέπνευσαν.

Με support από το αθηναϊκό ντουέτο Space Blanket που πια δε χρειάζεται συστάσεις για τους fan της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής και DJ set από τους Right Knider, Simos Ares και Sonny Crockett & The Mighty Robot, το πρώτο event Cruise Control θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο Ρομάντσο.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 7 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.