Culture after Brexit: Η Lyn Gardner της Guardian έρχεται στο Bios

H κριτικός θεάτρου της Guardian, δημοσιογράφος και συγγραφέας θα βρεθεί στο Bios σε μία ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης στον πολιτισμό

To Culture after Brexit είναι ένα πρόγραμμα του British Council που διερευνά την πολιτιστική σχέση μεταξύ της Βρετανίας και της Ευρώπης πριν και μετά το επερχόμενο Brexit.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η καταξιωμένη κριτικός θεάτρου της Guardian, δημοσιογράφος και συγγραφέας Lyn Gardner θα επισκεφθεί την Ελλάδα με σκοπό  να γνωρίσει την εγχώρια πολιτιστική σκηνή, να γράψει για αυτήν και να αποτυπώσει τη σχέση της με την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο στο blog του Culture after Brexit.

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, η Lyn Gardner θα βρεθεί στο Bios σε μία ανοιχτή συζήτηση για το κοινό, όπου θα μιλήσει για τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης στον πολιτισμό και τις τέχνες, την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μετά το Brexit, αλλά και για το μέλλον του πολιτισμού σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.