Η ομάδα Γλυκές Ρέγγες με όπλο το γέλιο αυτοσχεδιάζει μαζί με τους θεατές

Η ομάδα κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού «Γλυκές Ρέγγες» επαναλαμβάνει την παράσταση με τίτλο «the Da Regges Code» την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Εliart.

Η παράσταση βασίζεται στην έμπνευση της ομάδας και στο αυτοσχεδιαστικό της ταλέντο με σκοπό οι Γλυκές Ρέγγες να χαρίσουν γέλιο στους θεατές και να οδηγήσουν το κοινό τους σε μια άλλη διάσταση, ξεφεύγοντας από τις σταθερές συνταγές της καθημερινότητας. Επίσης, η ομάδα μαζί με τους θεατές στόχο έχουν να ανακαλύψουν επί σκηνής τον μυστικό κώδικα μέσα από ιστορίες και μαζί να καταφέρουν να ξεκλειδώσουν όμορφες στιγμές με γέλιο.

Ο χειμώνας είχε μπει πλέον για τα καλά και μια αίσθηση του χρόνου που περνάει πλανιόταν στον αέρα. Εκείνη τη νύχτα, οι ρέγγες είχαν γι’ ακόμη μια φορά μαζευτεί στο μυστικό τους καταφύγιο, το ρεγγόσπιτο, με τον τριανταφυλλί τοίχο και το φλιτζανάκι της γιαγιάς, πίνοντας τσάγια, λουίζες, μελισσόχορτα, φασκόμηλα, βαλεριάνες και φλισκούνια και τρώγοντας μαύρες ελιές Αμφίσσης. Αυτό το βράδυ όμως ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Τα αφεψήματα δεν είχαν την ίδια γεύση, ακόμη κι ελιές ήταν σαφρακιασμένες. Το χαμόγελο είχε χαθεί απ’ τα πρόσωπά τους και ρυτίδες αγωνίες χαράκωναν τα λέπια τους. Η γυάλα τους είχε χαθεί. Στη θέση της βρισκόταν ένα σημείωμα γραμμένο ανορθόγραφα. Τη συνέχεια της παράστασης και το αίσιο –ή όχι- τέλος της, θα το δώσει το κοινό, όπου μαζί με τις Γλυκές Ρέγγες θα λύσουν το μυστήριο, αφού πρώτα, καταφέρουν να «σπάσουν» τον Kώδικα Da Regges.

Η ομάδα Γλυκές Ρέγγες αποτελείται από τους: Β. Αριανούτσου, Γ. Βαμπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη. Η ομάδα απέσπασε πρόσφατα το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού του Bob Τheatre Festival 2014.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.