Daphne and the Fuzz Live

Το vintage pop συγκρότημα παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του

Oι «Daphne and the Fuzz» μας συστήθηκαν με το πρώτο τους single «Doop Doop» που γνώρισε επιτυχία στο ελληνικό ραδιόφωνο και συμπεριλήφθηκε στη συλλογή «Inn Pop».

Την άνοιξη κυκλοφόρησε το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους. H Δάφνη Λάζου θα μπορούσε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αρκούν όμως λίγα λεπτά στο μουσικό της κόσμο για να καταλάβει κανείς πως είναι ξεχωριστή.

Τα 10 τραγούδια αυτού του εντυπωσιακού ντεμπούτου τα έγραψε στο διάστημα 2011-2015 και είναι μόνο η αρχή για να γνωρίσουμε τη νεαρή songwriter με τη xαρισματική φωνή. Vintage pop μελωδίες που φλερτάρουν με τη τη soul και τα blues μέσα από το πρίσμα του «Abbey Road» των Beatles, groovy μπασογραμμές και ονειρικές mellotron ενορχηστρώσεις, συνοδεύονται από στίχους που διηγούνται ιστορίες για τον έρωτα, την ενηλικίωση, τις προσδοκίες και τα μεγάλα όνειρα.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το 2015 με παραγωγό τον Άλεξ Μπόλπαση. To live rhythm section και η χρήση μπομπινόφωνου σε διάφορες πτυχές της παραγωγής χαρίζουν στο δίσκο, που κυκλοφορεί από την Inner Ear.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.