Ακυρώνεται: Η Dido έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μόνο live

Οι επιστροφές χρημάτων ξεκινούν από τις 14/05 και θα διαρκέσουν έως τις 31/05

Η προγραμματισμένη συναυλία της Dido, καθώς και ολόκληρη η περιοδεία στο πλαίσιο της οποίας θα εμφανιζόταν η καλλιτέχνης στη χώρα μας, ακυρώνεται λόγω των εξελίξεων της πανδημίας του COVID-19.

Οι επιστροφές χρημάτων ξεκινούν από τις 14/05 και θα διαρκέσουν έως τις 31/05:

  • Οι κάτοχοι φυσικών εισιτηρίων μπορούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα, από όπου τα προμηθεύτηκαν
  • Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή

«Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Dido στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Η Dido ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι πίσω στο 1996 με τους Faithless, στρέφοντας το βλέμμα της μουσικής βιομηχανίας πάνω της. Τρία χρόνια μετά, το 1999 κυκλοφορεί το παρθενικό της album, “No Angel” που σκαρφάλωσε στα charts, στρογγυλοκάθισε στην πρώτη θέση των κυκλοφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ μέχρι σήμερα παραμένει το ντεμπούτο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως που έβγαλε ποτέ Βρετανίδα καλλιτέχνιδα.

Ακολούθησαν περιοδείες για πολλά χρόνια, βραβεία, sold out shows και συμμετοχή στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη. Εν μέσω αυτών κυκλοφόρησε το 2003 το “Life for Rent” και πέντε χρόνια μετά το “Safe Trip Home”, από όπου και ξεπήδησαν υπέροχα τραγούδια σαν το ομότιτλο του πρώτου, το υπέρ-λατρεμένο “White Flag”, το “Don’t Leave Home” και το σπαραξικάρδιο “Don’t Believe in Love”.

Μετά από ένα διάλειμμα χρόνων από τις live περιοδείες, όπου και κυκλοφόρησε το πιο εσωτερικό και κυκλοθυμικό “Girl who got Away”, πριν έρθει το περσινό “Still on My Mind” που συγκαταλεγόταν αναμφίβολα στις κυκλοφορίες της χρονιάς που έφυγε πριν λίγες μέρες. Ατμοσφαιρικό κι εμπνευσμένο από την περίοδο της εγκυμοσύνης της στον γιο της, Stanley, αποτελεί την πιο ώριμη στιγμή της δισκογραφίας της, με μεστούς κι ανεπιτήδευτους στίχους και μελωδίες, με το “Hurricanes” να συμπληρώνει κάθε ενημερωμένη λίστα με τα καλύτερα τραγούδια του 2019.

Βάζοντας τέλος στην αναμονή πολλών χρόνων για το ελληνικό κοινό, η Dido θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Αθήνα στις 22 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, σε ένα βράδυ που θα έχει ως μουσική υπόκρουση τη μαγευτική φωνή της.»

Φωτογραφία: ©Simon Emmett

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

4 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.