Δημήτρης Μαραμής – Μυστικός Έρωτας

Ρεσιτάλ-σπουδή στη θεματική του έρωτα

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και ο ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης, μετά το sold out ρεσιτάλ Μυστικός Έρωτας που έδωσαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Πολυχώρο Φίλων της Μουσικής) και στη Λωζάνη της Ελβετίας τον περασμένο Μάρτιο, επανεμφανίζονται στη μουσική σκηνή Αθηναϊς. Μαζί τους συμμετέχουν οι ταλαντούχοι ερμηνευτές Αλίκη Ζωγράφου, ο Πατήρ Δανιήλ και ο σολίστ στο τσέλο Αλέξανδρος Μποτίνης.

Ο Μυστικός Έρωτας είναι ένα ρεσιτάλ-σπουδή στη θεματική του έρωτα. Το επίθετο μυστικός, με τη βιβλική σημασία του, υποδηλώνει τη μύηση στον έρωτα μέσα από τη μουσική και τον λόγο.

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ρεσιτάλ ο συνθέτης επιλέγει να παρουσιάσει τραγούδια από τον παγκόσμιο μουσικό χάρτη σε δική του διασκευή, σε έναν ζωντανό διάλογο με επιλογές και ανέκδοτα τραγούδια από την πλούσια εργογραφία του. Οι συνδετικοί κρίκοι των τραγουδιών αυτών είναι η ίδια η μουσική, ο έρωτας και η νοσταλγία για τις χαμένες πατρίδες.

Η επιλογή των ερμηνευτών έχει γίνει με κριτήριο το πάντρεμα διαφορετικών φωνών. Διαφορετικές μουσικές ιδιοσυγκρασίες συναντιούνται σε ένα πολυεθνικό μουσικό σύμπαν κάτω από την μπαγκέτα του συνθέτη.

Συντελεστές

Συνθέτης-πιανίστας: Δημήτρης Μαραμής
Ερμηνευτής: Θοδωρής Βουτσικάκης
Σολίστ: Αλέξανδρος Μποτίνης
Συμμετέχουν: Αλίκη Ζωγράφου και Πατήρ Δανιήλ

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.