Ο Δημήτρης Μυστακίδης επανέρχεται στον Σταυρό του Νότου παρέα με τον Christian Ronig

Δημήτρης Μυστακίδης

Σε τόνο εξομολογητικό ή άλλοτε αυτοσαρκαστικό, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι συνεργάτες του ξεδιπλώνουν τις πτυχές της σύνθετης ανδρικής ψυχής

Ο Δημήτρης Μυστακίδης επανέρχεται στον Σταυρό του Νότου με νέο δίσκο και μια μουσική ανδροπαρέα σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας είχε συνηθίσει.

Αποφασισμένοι να αποκαλύψουν τα όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους, οκτώ άντρες μοιράζονται τραγούδια για τις νίκες και τις ήττες τους, τις γυναίκες και τα πάθη τους, τις γύρες, τις περιπέτειες, τους φόβους και τις “αλητείες” τους.

Σε τόνο εξομολογητικό ή άλλοτε αυτοσαρκαστικό, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι συνεργάτες του ξεδιπλώνουν τις πτυχές της σύνθετης ανδρικής ψυχής, παρότι επιστήμη και γυναίκες ισχυρίζονται το αντίθετο.

Πλάι στον Δημήτρη, μουσική πρωταγωνίστρια δεν είναι πια η λαϊκή του κιθάρα, αλλά οι μουσικές που ασχολήθηκε κι αγάπησε ως σήμερα. Κι αυτές τις μουσικές τις μπολιάζει σε αγαπημένα ρεμπέτικα, παραδοσιακά, αλλά και νεότερα τραγούδια, όπως έκανε και στον πρόσφατο δίσκο του «Εδώ & Εκεί», όπου ακούσαμε το «Εδώ» της ανατολής να συνομιλεί με το «Εκεί» των μουσικών του κόσμου.

Μαζί του επί σκηνής θα βρεθεί ο ατμοσφαιρικός Christian Ronig, που πρόσφατα κατέθεσε τη δική του μουσική πρόταση μέσα από τον δίσκο “Greece is mine” με μεταφρασμένα και διασκευασμένα ελληνικά τραγούδια.

Συντελεστές

Φώτης Σιώτας – βιολί, βιόλα, τραγούδι
Δημήτρης Λάππας – κιθάρες
Στάθης Άννινος – πιάνο
Θοδωρής Κουέλης – ακουστικό μπάσο
Κώστας Καλατζής – κρουστά
Πρόδρομος Μυστακίδης – τύμπανα

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

14 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.