Η φωτογραφική ομαδική έκθεση ”Dionysus in ‘21” στο KYAN Athens παρουσιάζει από τις 25 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, έργα από 14 Έλληνες και Ελληνίδες φωτογράφους που κατέγραψαν στιγμές χαράς, κοινότητας, σεξουαλικής ελευθερίας και ηδονισμού, με την προϋπόθεση ότι τα έργα δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2021.

Καθώς η Ελλάδα πέρασε ένα ιδιαίτερα σκληρό lockdown το χειμώνα και την άνοιξη του περασμένου έτους, η προσμονή για μια καλοκαιρινή περίοδο η οποία θα θύμιζε εποχές προ covid ήταν μεγάλη.

Dionysus in '21

Στην αρχαία ελληνική μυθολογία ο Διόνυσος ήταν ο θεός του οίνου και της ευφορίας, της παράνοιας και του χάους και ο οποίος ξυπνούσε βαθύτερες επιθυμίες και ένστικτα.

Dionysus in '21

Η έκθεση ”Dionysus in ‘21” ζήτησε από τους φωτογράφους να αξιολογήσουν τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τις προσδοκίες τους και να παραδώσουν μια καταγραφή προσωπικών highlights από τους τελευταίους μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ετερογενές πορτρέτο σύγχρονης ελληνικής νεανικής κουλτούρας στο οποίο γυμνά κορμιά κάτω από τον ήλιο παρουσιάζονται δίπλα σε στιγμιότυπα από μεγαλειώδη house parties και queer ερωτικές σκηνές.

Dionysus in '21