”Dionysus in ‘21” στο KYAN Athens: 14 φωτογράφοι απαθανατίζουν στιγμές χαράς και σεξουαλικής ελευθερίας

Dionysus in '21

Γυμνά κορμιά κάτω από τον ήλιο παρουσιάζονται δίπλα σε στιγμιότυπα από μεγαλειώδη house parties και queer ερωτικές σκηνές

25 Σεπτεμβρίου 2021
- 30 Σεπτεμβρίου, 2021

Η φωτογραφική ομαδική έκθεση ”Dionysus in ‘21” στο KYAN Athens παρουσιάζει από τις 25 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, έργα από 14 Έλληνες και Ελληνίδες φωτογράφους που κατέγραψαν στιγμές χαράς, κοινότητας, σεξουαλικής ελευθερίας και ηδονισμού, με την προϋπόθεση ότι τα έργα δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2021.

Καθώς η Ελλάδα πέρασε ένα ιδιαίτερα σκληρό lockdown το χειμώνα και την άνοιξη του περασμένου έτους, η προσμονή για μια καλοκαιρινή περίοδο η οποία θα θύμιζε εποχές προ covid ήταν μεγάλη.

Dionysus in '21

Στην αρχαία ελληνική μυθολογία ο Διόνυσος ήταν ο θεός του οίνου και της ευφορίας, της παράνοιας και του χάους και ο οποίος ξυπνούσε βαθύτερες επιθυμίες και ένστικτα.

Dionysus in '21

Η έκθεση ”Dionysus in ‘21” ζήτησε από τους φωτογράφους να αξιολογήσουν τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τις προσδοκίες τους και να παραδώσουν μια καταγραφή προσωπικών highlights από τους τελευταίους μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ετερογενές πορτρέτο σύγχρονης ελληνικής νεανικής κουλτούρας στο οποίο γυμνά κορμιά κάτω από τον ήλιο παρουσιάζονται δίπλα σε στιγμιότυπα από μεγαλειώδη house parties και queer ερωτικές σκηνές.

Dionysus in '21

Συντελεστές

Επιμέλεια: Κατερίνα Π. Τριχιά και Spyros Rennt

Συμμετέχοντες: Γιώργος Mufatsa Αθανασίου, Μαρία Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνος Βακίδης 358, Πέγκυ Θεοδωρογιάννη, George Kanis, Δημήτρης Λαμπρίδης, Joana Loka, Αλεξάνδρα Μασμανίδη, Chris Plaitis, Spyros Rennt, Evan Sake, Θεοδώρα Σαββαλαρίδη, Μυρτώ Τζίμα, Πάνος Τσομάκος

Σχεδιασμός αφίσας: Αντώνης Καλαγκάτσης
Φωτογραφία: Θεοδώρα Σαββαλαρίδη

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Εγκαίνια: 25 Σεπτεμβρίου 2021 | 19:00 – 22:00
Διάρκεια: 26 – 30 Σεπτεμβρίου 2021 | 16:00 – 20:00

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.