Δείξε μου το φίλο σου

Δύο βραδιές για την καθημερινή τρέλα, τις σχέσεις, τις φοβίες, τα ΜΜΜ και ό,τι μας συμβαίνει

Το θέατρο Act παρουσιάζει την stand up comedy παράσταση “Δείξε μου το φίλο σου”.

Οι κωμικοί Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης, τώρα και στη σκηνή του Act για δύο βραδιές, για την καθημερινή τρέλα, τις σχέσεις, τις φοβίες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ό,τι μας συμβαίνει.

Συνοψίζοντας: 2 κωμικοί, 2 βραδιές, 2 στα 2 γέλιο.

Βιογραφικά Σημειώματα

Η Ήρα Κατσούδα γεννημένη θρεμμένη στην Πάτρα, ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2006.  Με έδρα την Θεσσαλονίκη, όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει σε θέατρα, πολυχώρους, αλλά και μικρές ανεξάρτητες σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Ιδρυτικό μέλος της stand up comedy ομάδας  S.U.T. Το 2012 έγραψε και ανέβασε το sold out κωμικό show “Ο Γάμος” που παιζόταν για 2 χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφημίσεων. Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.) και υποκριτική (studio Φλέμινγκ).

Ο Ανδρέας Πασπάτης ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση με την κωμωδία το 2007 ως μέλος της ομάδας S.U.T. Έχει παίξει σε θέατρα και μπαρ σε Ελλάδα και Αγγλία, ενώ έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωμικούς. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University, παραδίδει stand up comedy workshops και διοργανώνει βραδιές open mic, καθώς έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.