Ο DJ Frenic για ένα μοναδικό party στο Roof Stage του Gazarte

Frenic (UK)

Μια βραδιά με trip-hop, funk, soul και electric beats

O αγαπημένος του αθηναϊκού κοινού, DJ Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ της Μ. Βρετανίας, επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte το Σάββατο 22 Ιουνίου για ένα απόλυτο party με εκλεκτά beats πλαισιωμένα από scratches, που προκαλούν φρενίτιδα.

Οι παραγωγές του έχουν λατρευτεί από το κοινό και στο άκουσμά τους τα πλήθη ξεσηκώνονται. Tracks όπως τα “Αlright”, “Punish me”, “Things Get Better”, “Money Ain’t Women”, “You Said”, “Late Night Bar”, “Everglade”, παίχτηκαν και παίζονται στα περισσότερα ραδιόφωνα και έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις σε charts και airplays των σημαντικότερων ραδιοσταθμών της Ευρώπης και της χώρας μας. Ιδιαίτερα με το “All In Perspective”, στο οποίο ακούγεται το «Σαν Με Κοιτάς» του Γιάννη Σπανού, κατάφερε να εντυπωσιάσει και να ακουστεί παντού. Εδώ και 18 πλέον χρόνια, θεωρείται ένας από τους καλύτερους Party DJ’s, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ και ξέφρενα parties, όπως αυτά της F1 Grand Prix και του Moto G.P.

Ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 φτιάχνοντας beats για hip hop MCs και έχοντας σαν μουσικές επιρροές ιερά τέρατα της rap σκηνής όπως Wu-Tang Clan, DJ Premier και Pete Rock. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της βρετανικής hip hop σκηνής, όπως οι The Pharcyde, Task Force, The Beatnuts, και Afrika Bambaataa. Τα τελευταία χρόνια έχει ως έδρα του το Bristol, μια πόλη με τεράστιο μουσικό υπόβαθρο, την πόλη που εκπροσώπησε και χαρακτήρισε το βρετανικό trip hop ήχο παγκοσμίως, στοχεύοντας πάντα στον πειραματισμό και τη διαρκή μουσική εξέλιξή του.

Tη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Snatch, που χαρίζει τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε uptempo ρυθμούς στους πιο εκλεκτούς χώρους της Αθήνας και όχι μόνο, με ήχους “for your Mind, your Body and your Soul”, χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες.

Η trip-hop, funk, soul και τα electric beats αναμειγνύονται με το έντονο συναίσθημα και ο καταλληλότερος για την απόλυτη διασκέδαση επιστρέφει το Σάββατο 22 Ιουνίου στα decks του Gazarte.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.