Ένα καλοκαιρινό DJ set με τον beatmaker Guts στην ταράτσα του Gazarte

dj guts

Ο γαλλικής καταγωγής DJ και παραγωγός για μία βραδιά με εξωτικές μελωδίες

Ο γαλλικής καταγωγής DJ Guts, παραγωγός και beatmaker, επιστρέφει στην Αθήνα και στην ταράτσα του Gazarte για ένα άκρως καλοκαιρινό DJ set το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον κορυφαίο performer, το όνομα του οποίου είναι συνώνυμο των δυναμικών και εκρηκτικών DJ Set, που με ένταση, ρυθμό και ενέργεια ξεσηκώνει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Το ελληνικό κοινό τον αποθεώνει σε κάθε εμφάνισή του και στο άκουσμα των επιτυχιών του, όπως το “Want It Back”, “And the living is easy” αλλά και “Man Funk”.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Anthony B, Michael Rose, Youssou N’ Dour, ενώ τον Μάρτιο του 2019 κυκλοφόρησε τον δίσκο του “Philantropiques”, συνεχίζοντας τη δόξα των εξαιρετικών συλλογών Beach Diggin’ και αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πειραματίζεται και να δημιουργεί επιτυχίες.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Snatch, που χαρίζει τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε uptempo ρυθμούς στους πιο εκλεκτούς χώρους της Αθήνας και όχι μόνο, με ήχους “for your Mind, your Body and your Soul”, χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες.

Αν τα καλοκαίρια μας μπορούσαν να συγκεντρωθούν σε ένα soundtrack, τότε αυτό θα ήταν οι εξωτικές μελωδίες του ξεσηκωτικού DJ Guts, που έρχεται στη ταράτσα του Gazarte το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.