Το Drop Festival 2019 «πρωταγωνιστεί» στην καλοκαιρινή Αθήνα

Drop Festival 2019

Για δύο μέρες με εκπροσώπους της old school και της new school μουσικής σκηνής του Hip Hop

Φέτος το καλοκαίρι το νέο Drop Festival έρχεται στη Τεχνόπολη με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της hip hop σκηνής της Ελλάδας συναντιούνται για πρώτη φορά κάτω από το ίδιο line up και σε συνδυασμό με ένα εκρηκτικό οπτικοακουστικό open air show υπόσχονται το καλύτερο live του καλοκαιριού.

Η προπώληση ήδη έχει ξεκινήσει και όπως φαίνεται, η Τεχνόπολις, στο Γκάζι, Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 από τις 17:00 μέχρι τα μεσάνυχτα.

Αναμφισβήτητα καθιερώθηκαν ως το το Hip Hop group με το πιο hardcore ήχο από το 2000 και μετά. Τα, κυρίως, battle κομμάτια τους «χιτάρανε» αρκετές φορές και οι συναυλίες τους αποτελούν σημείο αναφοράς στην ελληνική rap σκηνή. Οι RNS στη πλήρη σύνθεση τους για μια ακόμη φορά, φέρνουν το σκληρό τους ήχο στη σκηνή της Τεχνόπολης και θα είναι αυτοί που θα κλείσουν τη μοναδική αυτή βραδιά για τους φανατικούς ακόλουθους του underground rap.

Ανήκοντας στην τρίτη γενιά της rap σκηνής, Οι Φι Βήτα Σίγμα (Rio, Mani, Dj Mode) έχοντας στη setlist τους κομμάτια από Bong Da City αλλά και δικά τους, έρχονται και αυτοί στη σκηνή της Τεχνόπολης για να ξεσηκώσουν το κοινό με τις ρίμες τους.

Ο ΠΑΙ ΦΑΝ aka «Το παιδί φάντασμα» έχοντας ήδη παρουσιάσει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «ΛΙΛΙΘ» θα ανέβει στο stage της Τεχνόπολης και μαζί με τον ΑΠΕΘΑΝΤΟ που τράβηξε τα βλέμματα τον τελευταίο καιρό με το track «KAIOKEN», ως εκπρόσωποι και αυτοί της Underground Rap σκηνής και η συνεργασία τους αναμένεται εκρηκτική.

Οι ΕΠΛΚΤ έχοντας τη κυκλοφορία τους τελευταίου τους δίσκου «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ» που ξεχώρισε, θα δώσουν πόνο με το δικό τους, προσωπικό στυλ στη γεμάτη, Underground Rap, βραδιά.

Ο Hatemost aka princeXXIII από Βήτα Πείς και ο DwmndV θα γεμίσουν το ήδη πολύ δυνατό Line up με το σκληρό flow τους και κομμάτια από τον τελευταίο τους δίσκο «COMPLEX» που σάρωσε.

Ο Ο Άσαρκος, ένας από κατά γενική ομολογία καλύτερους εκπροσώπους της Underground Rap μουσικής, έχοντας πρόσφατη τη κυκλοφορία του δίσκου «Φάμπρικα» ως Τρίτος Οφθαλμός μαζί με τον AV47, έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες του κοινού του ακόμη μια φορά.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 25 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.