Οι Dub Pistols live στην Αθήνα

«Dub Pistols live» στο Fuzz Live Music Club

Ένα εκρηκτικό ska, dub party, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή

Οι Dub Pistols επιστρέφουν στην Αθήνα. Το Βρετανικό dub/big beat/ska-punk σχήμα του Barry Ashworth, το οποίο φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, θα βρίσκεται για μία εμφάνιση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Οι Dub Pistols, από τις μεγαλύτερες dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας, ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα στα τέλη του 1998 με τα singles “There’s Gonna Be a Riot” και “Best Got Better”. Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο “Point Blank” παρουσιάστηκε από την Concrete Records την ίδια χρονιά. Έπρεπε να περάσουν 3 ακόμη χρόνια για να έρθει το LP “Six Million Ways To Live” από την Distinktive Records που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς στη dub σκηνή.

Έκτοτε, έχουν ακολουθήσει 5 albums: Speakers and Tweeters (2007), Rum & Coke (2009), Music Is My M16 (2011), Worshipping The Dollar (2012) και “The Return Of The Pistoleros” (2015).

Έχουν κάνει επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono. Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και των Blade 2, Bad Company και Mystery Men, ενώ ο Barry Ashworth γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation κι έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi κ.α.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 19 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.