Dury Dava και Johnny Labelle live στο Ρομάντσο

Dury Dava w/ Johnny Labelle Live at Romantso

Μουσικός αυθορμητισμός και ξέφρενη διάθεση

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, οι Dury Dava έρχονται στο Ρομάντσο το Σάββατο 11 Μαΐου για να παρουσιάσουν εκείνη την live ηχογράφηση που έγινε το 2018 στο μουχλιασμένο ημιυπόγειο και όπου πρώτο-συγκροτήθηκαν τα μέλη της μπάντας το 2015. Ο δίσκος αυτός εκπροσωπεί αυτή την ένωση φέρνοντας στον κόσμο δέκα συνθέσεις συνολικής διάρκειας εβδομήντα λεπτών. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Johnny Labelle, ενώ θα ακολουθήσει after party.

Dury Dava είναι μια πενταμελής μπάντα, συγκροτημένη στην Αθήνα από το 2015 όπου αποκτούν σιγά-σιγά απήχηση μέσα από τον μουσικό τους αυθορμητισμό και την ξέφρενη διάθεση που αποπνέουν στις live εμφανίσεις τους, οι οποίες ενίοτε πραγματοποιούνται σε αλλοπρόσαλλες τοποθεσίες.

Ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος ηχογραφήθηκε το 2018 στο ακατάστατο ημιυπόγειο όπου κάνουν πρόβες και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019 από την Ιnner Εar. Τα κομμάτια διαφέρουν μεταξύ τους σε διάρκεια και διάθεση, καταλήγουν, όμως, να συγκροτούν ένα ενιαίο και επεισοδιακό μουσικό αποτέλεσμα. Αντλούν έμπνευση από ετερογενείς χώρους και τάσεις όπως τον ψυχεδελικό ήχο των 60’s, το γερμανικό krautrock, τις μουσικές παραδόσεις της ανατολικής Μεσογείου, και την αμεσότητα του punk, δημιουργώντας ένα αντιφατικό ηχητικό αποτέλεσμα.

Ο Johnny Labelle είναι μουσικός και παραγωγός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Στις 21 Μαρτίου 2019 έκανε πρεμιέρα ο νέος του δίσκος, “Cold Fruit”, όπου κυκλοφόρησε ανεξάρτητα μέσω Spotify, Apple Music και της σελίδας του στο Bandcamp. Η μουσική του, βασισμένη στα synths, υπνωτιστική και ατμοσφαιρική, συνοδεύεται από τις οπτικές συνθέσεις του φίλου του, σκηνοθέτη και video artist, Αρίων Καλογερά.

Συντελεστές

Γιωργής Καρράς (ηλ. κιθάρα, dilruba)

Ηλίας Λιβιεράτος (τύμπανα, κρουστά)

Δημήτρης Μαντζαβίνος (φωνητικά, ηλ. κιθάρα, μπουζούκι)

Κάρολος Μπεράχας (μπάσο, πλήκτρα, synth)

Δημήτρης Πρόκος (κλαρινέτο, νέυ, synth)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

3 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.