Οι Editors επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, στις 4 Δεκεμβρίου στο Gazi Music Hall στην Αθήνα και στις 5 Δεκεμβρίου στο Principal της Θεσσαλονίκης.

Οι συναυλίες αυτές θα είναι οι πρώτες των Editors μετά την εμφάνιση τους στο Eject Festival 2014, όπου έκλεψαν την παράσταση και ξεσήκωσαν 15.000 θεατές. Οι Editors έχουν μόνιμη θέση στο playlist των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών, οι οποίοι έχουν αγαπήσει τα τραγούδια τους όπως: “Munich”, “Papillon”, “Bones”, “Smokers Outside The Hospital  Doors”, “An End Has A Start”, “Lights”, “Sugar”.

Οι συναυλίες του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της περιοδείας “In Dream” για την προώθηση του ομώνυμου, νέου δίσκου του συγκροτήματος, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από το playlist της συναυλίας δεν θα λείπουν οι μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους.


Aκούστε το τραγούδι «Life Is A Fear» από τους Editors 

Το βρετανικό συγκρότημα διάλεξε τους Cyanna Mercury για να ανοίξουν τη συναυλία της Αθήνας. Έτσι, μετά τις εμφανίσεις τους με τους Raveonettes, Myrrors και Sonic Jesus, οι Cyanna Mercury κάνουν ένα σημαντικό βήμα που πιστοποιεί τη δυναμική τους.

Στη συναυλία της Παρασκευής 4ης Δεκεμβρίου οι Cyanna Mercury θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους “Archetypes”, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016, καθώς και τα ήδη γνωστά τραγούδια: Dirty Things, Ode To The Absent Father και Blues For Zula.