Η Ειρήνη Σκυλακάκη live στην ταράτσα του Gazarte με special guest τον Παύλο Παυλίδη

Irene Skylakaki Gazarte

Δύο καλλιτέχνες με πάθος και συναίσθημα από διαφορετικές γενιές συναντιούνται

Ειρήνη Σκυλακάκη επιστρέφει, την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στην ταράτσα του Gazarte με την μπάντα της, για να παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία της, νέες συνθέσεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά, αλλά και διασκευές τραγουδιών που τη συγκινούν διαχρονικά.

Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή για την Ειρήνη, καθώς θα έχει την τιμή και τη χαρά να έχει special guest τον Παύλο Παυλίδη, έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της ελληνόφωνης ροκ σκηνής και έναν καλλιτέχνη που θαυμάζει βαθιά.

Δύο διαφορετικές γενιές, δύο καλλιτέχνες με πάθος και συναίσθημα, μία συναυλία που προέκυψε αυθόρμητα κάτω από τα αστέρια του αττικού ουρανού.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Σκυλακάκη

Η Ειρήνη Σκυλακάκη πριν αποφασίσει να αφοσιωθεί στη μουσική της καριέρα, ολοκλήρωσε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου SOAS στο Λονδίνο. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο “Wrong Direction”, το 2012 σε ηλικία 22 ετών και το τραγούδι “In the Light” ήταν η επίσημη επιλογή του Cosmote Jumping Fish για το φθινόπωρο του 2012, ενώ συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Αν”. Το 2014, κυκλοφόρησε το δεύτερο δίσκος της “Before Dawn” και το 2015 εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο και ακολούθησε η ηχογράφηση του τρίτου δίσκου “Matterless”, σε παραγωγή Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede) ο οποίος κυκλοφόρησε το 2018. Η Ειρήνη έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα, όπως το Release Festival, το En Lefko Festival, Rockwave, ΚΠΙΣΝ, δίπλα σε καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας όπως οι Macy Gray, Jessie Ware, Beirut, Daughter, Cass McCombs, Toploader, Archive, ενώ είναι η νεότερη καλλιτέχνιδα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Παράλληλα, στο Λονδίνο έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο “cool” venues για νέους καλλιτέχνες, όπως είναι το Old Blue Last, το The Camden Assembly και το Hoxton Square Bar & Kitchen.

*Κεντρική φωτογραφεία: Μαρίζα Καψαμπέλη

Συντελεστές

Μουσικοί: Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Χρήστος Πετεβής (βιολί), Θάνος Μιχαηλίδης(ντραμς), Ιάσονας Βούλγαρης (κιθάρα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο)
Φωνητικά: Κατερίνα Κοζαντινού
Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Λαμπρόπουλος

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.