Οι “The Killers” είναι το μεγάλο όνομα που προστίθεται στο φετινό line-up του Ejekt Festival. H αμερικανική μπάντα έρχεται ως headliner της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 24 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Το διάσημο συγκρότημα από το Λας Βέγκας αυτή την περίοδο ηχογραφεί το νέο του άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 ενώ έχουν ήδη ανακοινωθεί κάποιες ημερομηνίες από την περιοδεία που θα κάνει το καλοκαίρι στην Ευρώπη.

Oι The Kills θα εμφανιστούν στη σκηνή της Πλατείας Νερού μαζί με τους The Killers στις 24 Ιουνίου. H Alison Mosshart και ο Jamie Hince έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. “Doing It To Death”, “Future Starts Slow”, “U R A Fever”, “Heart Of A Dog”, “The Last Goodbye”, “Siberian Nights”, “Black Balloon”, “Last Day of Magic”, “Cheap and Cheerful” είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια από τη δισκογραφία τους που έχουν καταφέρει να γίνουν επιτυχίες, με συμμετοχές σε soundtrack πολλών γνωστών τηλεοπτικών σειρών (Peaky Blinders, Grey’s Anatomy, True Blood, The Good Wife, Misfits, Gossip Girl, Entourage, House, Criminal Minds, κλπ) και ταινιών (Children of Men, Push, Friday the 13th, κλπ).

Από το 2003, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους “Keep On Your Mean Side” και προκάλεσε τις αναμενόμενες συγκρίσεις με τους White Stripes, κάθε ένα από τα πέντε άλμπουμ τους είναι ένα βήμα παραπάνω, με αποκορύφωμα το περσινό “Ash & Ice” που έγινε το πιο επιτυχημένο τους, μπαίνοντας στο τοπ20 της Αγγλίας.

Οι Circa Waves και οι Deaf Radio είναι τα δύο ονόματα που ολοκληρώνουν το line-up του EJEKT Festival 2017.

Γνωρίσαμε τους Circa Waves με το ντεμπούτο άλμπουμ τους Young Chasers” του 2014, όπου μας παρουσιάστηκαν ως η επιτομή της indie-pop βρετανικής μπάντας, χάρη σεsingles όπως τα “T-Shirt Weather”, “Fossils”, “My Love”, “Get Away”. Περιόδευσαν με τους The 1975 και τους The Libertines, συμμετείχαν στην NME Awards Tour της χρονιάς και άφησαν μεγάλες υποσχέσεις για το επόμενο βήμα τους. Το οποίο είναι το δεύτερο άλμπουμ τους Different Creatures” που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

Deaf Radio: Όταν οι πολύ θετικές κριτικές για το ντεμπούτο άλμπουμ κάνουν αναφορές στους QOTSA, τους Doors και τους Joy Division, τότε κάτι έχεις κάνει καλά. Με το “Alarm” που κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου, οι Deaf Radio καθιερώθηκαν ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες της εγχώριας rock σκηνής.