Το Talk Forward αποτελεί ένα πρότζεκτ της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Πρόκειται για τη διοργάνωση συναντήσεων με επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς, που αναπτύσσουν θέσεις και ανταλλάσσουν ιδέες, τεχνογνωσία, προβληματισμούς γύρω από την πολιτιστική και οικονομική επικαιρότητα με σκοπό την ενίσχυση επαγγελματικών δεξιοτήτων και την επαγγελματική δικτύωση.

Οι συναντήσεις αυτές, με τη μορφή ανοιχτών συζητήσεων, επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο όπου οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζονται, επικοινωνούν, μοιράζονται εμπειρίες, ανοίγοντας το δρόμο για νέες συνεργασίες και συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην υλοποίηση των ιδεών και των οραμάτων τους.

"Talk Forward"

Το ελculture και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στο πλαίσιο του κοινού πρότζεκτ Talk Forward την Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 19:00, διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Η Φωτογραφία στον 21ο αιώνα: Από τον κόκκο στα εικονοστοιχεία".

Το ελculture και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνουν, στο πλαίσιο του κοινού πρότζεκτ Talk Forward, ανοιχτή συζήτηση με θέμα Ο σύγχρονος χορός στην Ελλάδα σήμερα, την Τρίτη 22 Μαΐου 2012.

Το ελculture και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στο πλαίσιο του κοινού πρότζεκτ Talk Forward την Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 19:00, διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Η στάση μας στην πόλη: Ανα-Ζητώντας μια νέα αστικότητα".

Το ελculture και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνουν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του κοινού πρότζεκτ Talk Forward, ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Ο ψηφιακός πολιτισμός στην εποχή της κρίσης: Ταυτότητες, αγορές και αντιστάσεις".

Το ελculture και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνουν την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του κοινού πρότζεκτ Talk Forward, ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Κοιτάζοντας τον κόσμο με τα αυτιά: Το ραδιόφωνο στην εποχή της εικόνας".

Το ελculture και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στο πλαίσιο του κοινού πρότζεκτ Talk Forward την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Τέχνη στο Δημόσιο Χώρο και η αναζήτηση ενός κοινού τόπου".

Το ελculture σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών διοργανώνει μια συνάντηση ανθρώπων που αγαπούν το σινεμά για να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους γύρω από το μέλλον του κινηματογράφου, την Tρίτη 11 Οκτωβρίου.