“Electric Circus”: Ένα καλοκαιρινό Summer Camp με ρομποτική και high tech ακροβασίες

Ένα τσίρκο ηλεκτρικό από τη Robotixlab

Ρομποτικοί ακροβάτες, ηλεκτρονικά ταχυδακτυλουργικά κόλπα, ψηφιακοί κλόουν, παιχνίδια λούνα παρκ σε μια διαδραστική, high tech εκδοχή αλλά και show από πραγματικούς μάγους, κλόουν και ακροβάτες του κλασικού τσίρκο. Όλα αυτά μέσα από την εκπαιδευτική φιλοσοφία ”Out of the BOX learning” της Robotixlab με κατασκευές, προγραμματισμό, πειράματα, δοκιμές, παιχνίδι, γέλιο και καινούργιες φιλίες.

Το Electric Circus έχει διάρκεια από Δευτέρα-Παρασκευή με ώρα προσέλευσης 8.00-9.00 και ώρα αναχώρησης 15.00-16.00. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί από τις 9.00-15.00 με ενδιάμεσα διαλείμματα, σε μικρά τμήματα των 10 μαθητών/τριών. H Robotixlab ακολουθεί πλήρως τις προδιαγραφές του Υπ. Παιδείας και του ΕΟΔΥ σχετικά με τον COVID-19, βάζοντας σε προτεραιότητα την υγεία μαθητών και προσωπικού. Το summer camp θα τρέξει τις εβδομάδες 29.06-03.07, 13.07 – 17.07 και 20.07-24.07 και απευθύνεται σε ηλικίες 6-12 ετών.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

120 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 27

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.