Η Ελένη Βιτάλη και ο Δημήτρης Μπάσης βρίσκονται επί σκηνής για πρώτη φορά σε μια συνάντηση που είχε ωριμάσει από καιρό. Σ’ ένα πρόγραμμα με κοινό άξονα τις φωνές τους, έρχονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Η Ελένη Βιτάλη με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι και έναν με έναν καινούριο δίσκο που υπογράφουν ο Τάκης Σούκας με την Ελένη Φωτάκη και ο Δημήτρης Μπάσης, από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές τη γενιάς του με την πρόσφατη επιτυχία «Ένα Λεπτό», με τον Χρήστο Μάστορα ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Ττ που ταξιδεύουν σε όλο το φάσμα της λαϊκής και έντεχνης μουσικής.

Η συνάντηση τους εμπλουτίζεται από τη σύγχρονη ματιά των ΤΖΟΥΜ, το συγκρότημα που έστησε και συντονίζει ο Νίκος Ξύδης, έχοντας στη σύνθεση και, μεταξύ άλλων, τον Μάνο Αχαλινωτόπουλο. Οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις και διασκευές των ΤΖΟΥΜ αποτελούν τον συνδετικό κρίκο στους γνωστούς τραγουδιστές.

Μαζί τους επίσης, η φωνή της Νάνας Μπινοπούλου και τρεις ακόμα μουσικοί: οι επί πολλά χρόνια σταθεροί συνεργάτες του Δημήτρη Μητροπάνου, Γιάννης Παπαζαχαριάκης και Γιάννης Σινάνης και ο Τάσος Αθανασιάς.