Ένα live streaming αλληλεγγύης για την κοινωνική κουζίνα ”El Chef”

Συναυλία αλληλεγγύης για την κοινωνική κουζίνα «El Chef»

Μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους για να ενισχυθεί η δράση της κουζίνας και να συνεχίσει να μαγειρεύει καθημερινά για δεκάδες συνανθρώπους μας

9 Απριλίου 2021

Την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στις 22:00 διοργανώνεται μια διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης για την κοινωνική κουζίνα ”El Chef”.

Σε μία εποχή που επικρατεί η δυστοπία, η συλλογική κουζίνα ”El Chef” σε χρειάζεται στο πλάι της. Μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους σε μία συναυλία αλληλεγγύης σε live streaming μετάδοση από τη σελίδα facebook.com/ Μανώλης Ρακιντζής , κατά την οποία όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά με όποιο ποσό μπορεί σε τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται παρακάτω, προκειμένου να ενισχυθεί η δράση της κουζίνας και να συνεχίσει να μαγειρεύει καθημερινά για δεκάδες συνανθρώπους μας. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, οι μουσικοί που οργανώνουν τη συναυλία μαζί με τους ανθρώπους της ”El Chef” θα αγοράσουν απαραίτητα για την κουζίνα τρόφιμα.

Η Συλλογική κουζίνα ”El Chef” ξεκίνησε τη δράση της το 2008 θέλοντας να κάνει πράξη την έννοια της συν+τροφικότητας και να προάγει το πνεύμα της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και του αγώνα. Με έδρα το Στέκι Μεταναστών, στην οδό Τσαμαδού 13Α-15 στα Εξάρχεια όπου συνυπάρχει με άλλες συλλογικότητες και δράσεις μαγειρεύει καθημερινά για να καλύψουν ανάγκες, συνεχώς αυξανόμενες, συνανθρώπων μας και συνεργάζονται και με άλλες συλλογικότητες που συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις.

Η συλλογική κουζίνα ”El Chef” δεν αποτελεί φιλανθρωπική δράση, δεν αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που πλήττονται ως δυστυχείς πεινασμένους ή αναξιοπαθούντες, προσφέροντάς τους «ένα πιάτο φαϊ». Αντίθετα πιστεύει ότι αυτές οι λογικές αναπαράγουν το πρόβλημα. Σκοπός της είναι να ενεργήσουμε όλοι μαζί, να καλλιεργήσουμε την αντίσταση και την αλληλεγγύη, να εμπνευστούμε και να διαμορφώσουμε άλλες μορφές κοινωνικής πραγματικότητας που θα μας απελευθερώνουν και θα μας κάνουν πιο δυνατούς.

Συντελεστές

Παρουσίαση: Ζαχαρίας Ρόχας

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Θοδωρής Κοτονιάς, Αργύρης Λούλατζης, Σαβέρια Μαργιολά, Χρήστος Νινιός, Μανώλης Ρακιντζής, Βασίλης Ράλλης, Σταύρος Σιόλας, Αγγέλω Σφέτσου, Νίκος Ψημίτης, Idra Kayne, Mc Yinka

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Μανώλης Ρακιντζής – Ακ. κιθάρα
Γιώργος Μιγδάνης – Ηλ.κιθάρα
Παναγιώτης Μπάρλος – Βιολί
Παντελής Λεγάκης – Πιάνο,πλήκτρα
Πάνος Γεωργακόπουλος – Τύμπανα
Γιάννης Σούλτης – Μπάσο

Παραγωγή-Μουσική επιμέλεια: Μανώλης Ρακιντζής

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 | 22:00

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.