Entropia Records: Μουσική παρέλαση στο Ρομάντσο

Entropia Records

Στον χώρο θα λειτουργεί pop up δισκοπωλείο από την Entropia με πολυσυλλεκτικό στοκ βινυλίων και custom merch

Μια μέρα πριν την Εθνική εορτή, η Entropia Records στήνει μια ξεχωριστή, μουσική παρέλαση στο κέντρο της πόλης, στο Ρομάντσο. 8 εγχώριοι djs θα παρελάσουν για 10+ ώρες σε ένα μαραθώνιο σετ που θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ.

Στον χώρο θα λειτουργεί από νωρίς pop up δισκοπωλείο από την Entropia με πολυσυλλεκτικό στοκ βινυλίων και προσεγμένο, custom merch, ενώ στο μπαρ θα υπάρχει άφθονος καφές, μπύρες ποτά και μπακαλιάρος σκορδαλιά.

 

Entropia Records

Ένα παλιό διαμέρισμα στο κέντρο μεταμορφώθηκε και στέγασε την Εντροπία. Μέσα από επισκέψεις σε σκονισμένα υπόγεια, υπαίθριες αγορές και κρυμμένα μαγαζιά στα στενά της πόλης. Μέσα από την αταξία και το χάος.

Δύο φίλοι και συλλέκτες, με κοινή αγάπη και ενθουσιασμό για το βινύλιο, αποφάσισαν να βάλουν τάξη στο χάος τους, δημιουργώντας το Entropia Records, ένα online δισκοπωλείο με βάση την Αθήνα.

Διαλέγοντας προσεκτικά το stock με βάση την προσωπική τους αισθητική και το μουσικό τους υπόβαθρο, παραμένουν αφοσιωμένοι στην εύρεση ήχων του παρελθόντος, αλλά και νέων κυκλοφοριών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.