Ο Χρήστος Θηβαίος παίρνει τη σκυτάλη στις διαδικτυακές συναυλίες που διοργανώνει ο Σταυρός του Νότου και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί του – από την ασφάλεια του σπιτιού μας –  την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Ο Χρήστος Θηβαίος επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάει το κοινό και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: «Ημερολόγιο», «Ας Χαθείς», «Αγάπη», «Παλιός Στρατιώτης», «Μικρή Πατρίδα», «Βροχή μου», και τόσα άλλα που αποτελούν μια μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια των αδερφών Κατσιμίχα και άλλων μουσικών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

© Manolis Symeonidis

Από αυτό το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης: «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία».

Το βράδυ της Κυριακής 7 Μαρτίου ο Χρήστος Θηβαίος θα ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου όπως: «Λύχνος του Αλαδδίνου», «Γουίλι», «ένα Μαχαίρι», «Άννα μην κλαις», «Άμλετ της σελήνης», «Δεν είμαι Άλλος», «Πάντα Γελαστοί».

Ξεχωριστή στιγμή στην διαδικτυακή αυτή συναυλία, θα αποτελέσει η ερμηνεία δυο ιδιαίτερων τραγουδιών-ύμνους στη γυναίκα λόγω της 8ης Μαρτίου (Ημέρα της Γυναίκας).

*Cover Photo: © Myrto Apostolidou