Μία μετουσίωση αμερικανικού noir, blues, electro, disco και industrial

Οι Essaie Pas είναι ένα δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής από το Montreal του Καναδά. Μέλη τους είναι η Marie Davidson (synthesizers, sequencers, drum machines φωνή) και ο Pierre Geurineau (synthesizers, ηλέκτρική κιθάρα, φωνή).

Το όνομά τους σημαίνει “Don’t Try“, φράση η οποία αναγράφεται στη μνήμη του ποιητή και συγγραφέα Charles Bukowski. Αβίαστoς, τραχύς και διαρκώς εξελισσόμενος, ο ήχος των Essaie ενσωματώνει στοιχεία αμερικανικού noir, blues, electro, disco και industrial, όπως καταγράφεται στις έξι έως τώρα κυκλοφορίες τους, σε κασέτα ή σε βινύλιο από τα labels Temeraire, Malditos, Atelier Ciseaux και Teenage Menopause.

H Marie Davidson έχει κυκλοφορήσει δύο σόλο άλμπουμ και συμμετέχει σε σχήματα της Constellation Records, όπως οι LesMomies De Palerme και οι Land of Kush, καθώς και στους DKMD, μαζί με τον παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής David Kristian.  O Pierre Geaurineau έχει γίνει γνωστός ως remixer και παραγωγός σε καλλιτέχνες, όπως Dirty Beaches, Femminielli, Low Factor και Factory Floor.

Πριν και μετά την live εμφάνιση των Essaie Pas, την Κυριακή 28 Ιουνίου στο αίθριο του Some Bizzare, την μουσική θα επιμεληθούν οι Λora Palmer και Lurid Music αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.