Ευρυδίκη, Ησαΐας Ματιάμπα και Μυρτώ Ναούμ στο Club του Σταυρού του Νότου

Με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και τα πιο αγαπημένα ποπ, ροκ, έντεχνα και εναλλακτικά τραγούδια από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή

«Η απόλυτη House Band της πόλης ξεκινά στο Club του Σταυρού του Νότου με τρεις εκρηκτικούς καλλιτέχνες από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Η Ευρυδίκη, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Μυρτώ Ναούμ στήνουν κάθε Σάββατο το απόλυτο πάρτι.

Τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες υπόσχονται να συνεπάρουν και να ξεσηκώσουν το κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και τα πιο αγαπημένα ποπ, ροκ, έντεχνα και εναλλακτικά τραγούδια από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ετοιμαστείτε για ένα πρόγραμμα διαφορετικό και απρόβλεπτο. Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο και τον κόσμο μέσα από μελωδίες που αγαπάμε και τραγούδια γεμάτα ρυθμό που θα μας απογειώσουν και θα μας κάνουν ακόμη και να χορέψουμε. Τα πρώτα μπλουζ των εφηβικών μας χρόνων, τα χορευτικά τραγούδια των 80’s και 90’s, οι μπαλάντες των μεγάλων τραγουδοποιών μας και τα ανεπανάληπτα κομμάτια κορυφαίων ροκ συγκροτημάτων θα συνθέτουν το απόλυτο πάρτι κάθε Σαββάτο.

Η εκρηκτική Ευρυδίκη με τη μοναδική σκηνική παρουσία, ο εντυπωσιακός Ησαΐας με την αστείρευτη ενέργεια και η δυναμική Μυρτώ με τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά της ενώνουν τις φωνές τους και περιμένουν το κοινό στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου.»

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

13 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.