Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος – Δεξαμενή» εγκαινιάζει τη νέα εικαστική σεζόν με την ομαδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας “Exclusives 2018”.

Πρόκειται για μία έκθεση όπου παρουσιάζονται νέα έργα καταξιωμένων καθώς και νεότερων καλλιτεχνών σε έναν ενδιαφέροντα διάλογο σχετικά με το τι συμβαίνει στην Τέχνη σήμερα.

Από την άκρως ρεαλιστική ζωγραφική αισθητική, έως την αφαίρεση, από την αφηγηματική αναπαράσταση, την ποπ-αρτ και τον εξπρεσιονισμό σε νέες εκφάνσεις τους, έως και τα διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπικές ιδιαιτερότητες τους, τα έργα της παρούσας έκθεσης θα αποτελέσουν σίγουρα ένα δυνατό πόλο έλξης του ενδιαφέροντος του φιλότεχνου κοινού και κάθε λάτρη της Τέχνης.

Πλουραλισμός, έκρηξη χρώματος, δυναμικές και ευαίσθητες προσεγγίσεις σε θεματογραφικούς άξονες που κυμαίνονται από την σύγχρονη τοπιογραφία έως τον άνθρωπο, τη γεωμετρική Τέχνη και την Αφαίρεση, δημιουργούν μία διέξοδο από τους όποιους προβληματισμούς και μας εισάγουν σ’ έναν όμορφο κόσμο,  όπως μόνο οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν.