Fasma Festival 2016: Killekill Label Night

Ένα pre-event με techno, house και electro ήχους για τη γερμανική ετικέτα Killekill

Το Fasma Festival δίνει τον παλμό της τρίτης διοργάνωσής του με ένα pre-event γεμάτο acid ήχους, παρουσιάζοντας στο αθηναϊκό κοινό τη Γερμανική ετικέτα Killekill, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s.

Με δραστηριότητα στη διοργάνωση event από το 2008 σε μέρη όπως τα Berghain Kantine, Suicide Circus και Horst Krzbrg του Βερολίνου, ένα κατάλογο από αξιόλογες κυκλοφορίες αλλά και συμπαραγωγός του ετήσιου φεστιβάλ Krake, η Killekill, επικεντρωμένη σε techno, house και electro ήχους, θα εκπροσωπηθεί στο Fasma Festival από την resident Alienata και τον ιδρυτή του label, DJ Flush. Τη βραδιά θα ενισχύσει ο συνιδρυτής της ετικέτας Modal Analysis, Kondaktor.

Με εικοσαετή εμπειριά και πολυποίκιλες επιρροές ο DJ Flush ενώνει ήχους και μουσικά στυλ, ισορροπώντας μεταξύ της διασκέδασης του κοινού ενώ επιδιώκει να το εκπαιδεύει ως καινοτόμος dj και promoter της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Χαρακτηριστικό στοιχείο των μίξεών του αποτελεί η συνύπαρξη διαφορετικών μουσικών ειδών, από chicago jack και booty tracks σε electro, μεταπηδώντας σε techno ήχους και minimal funk, πάντα με μεγάλη δόση acid μελωδιών.

Alienata (SP)
Στη μακρά μουσική της πορεία, με χαρακτηριστικό το μουσικό της στυλ,  η Alienata έχει εμπλακεί σε μερικές από τις ενδιαφέρουσες σκηνές της Ευρώπης. Προερχόμενη από την Ισπανία, πρωτοήρθε σε επαφή με τη Γερμανική σκηνή μέσω του homoelektrik group, συνεργάστηκε με τους Overflow Collective σε διάφορες παραγωγές, από θέατρο μέχρι μουσικά εργαστήρια, ανοίγοντας τις πόρτες για τη συμμετοχή της στο Mutek Festival και στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή του Μόντρεαλ. Από το 2011 και έπειτα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Killekill, συμμετέχοντας στο Krake Festival ενώ αναμένεται η συνεργασία της με τον Snuffo των Snuff Crew.

Kondaktor (GR)
Συνιδρυτής της experimental/techno ετικέτας Modal Analysis, ο Kondaktor βρίσκεται πίσω από τα decks για μια δεκαετία, αποτελώντας πλέον μία από τις εξέχουσες μορφές της Αθηναϊκής ηλεκτρονικής σκηνής. Τα DJ sets του ποικίλλουν, κινούμενα ανάμεσα σε deep techno μέχρι funky ήχους και από σκοτεινή/ατμοσφαιρική μουσική μέχρι Chicago house. Απολαμβάνει να μιξάρει διαφορετικά στυλ δοκιμάζοντας διαφορετικούς ήχους κάθε φορά. Το 2012 το βρήκε να κάνει το ντεμπούτο του ως μουσικός παραγωγός στην Further Records του Seattle.

Στόχος του Fasma Festival είναι η ανάδειξη του πρίσματος μέσω του οποίου εκδηλώνεται η σύγχρονη αστική τέχνη. Από την πειραματική μέχρι τη χορευτική μουσική και από τις οπτικό-ακουστικές εγκαταστάσεις ως τα τεχνικά workshops, το Fasma αποσκοπεί στη σύζευξη της τέχνης με την τεχνολογία, τη μουσική και τον πολιτισμό.

Προσκαλώντας το κοινό να βιώσει μια πολύπλευρη εμπειρία, το Fasma Festival 2016 θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στις καινοτόμες καλλιτεχνικές δημιουργίες όπως αυτές εκφράζονται μέσα από τη σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €
tags / dj sets / festival

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.