Επιστρέφει το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 2019

Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες επί σκηνής μαζί με ένα διήμερο Urban festival για πρώτη φορά

Λίγο πριν συμπληρώσει τριάντα χρόνια ύπαρξης, το ανθεκτικό και επίμονο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών έρχεται για άλλο ένα καλοκαίρι να υπενθυμίσει τη σημασία της ποιοτικής πολιτιστικής επιλογής.

Κι αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με τους ήχους και τα χρώματα που «ντύνουν» την κάθε διοργάνωση, αλλά και με τη συνολική εμπειρία που αποκομίζει η καθεμία και ο καθένας που έρχεται στο υποβλητικό συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών. Είναι και μια συνολική εμμονή στην ποιότητα, η οποία, άλλωστε, αναγνωρίζεται από την European Festivals Association, που δίνει κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ το label EFFE, Europe for Festivals, Festivals for Europe.

Το πρώτο μέρος του φετινού Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ξεκινάει την Παρασκευή 7 Ιουνίου με τη συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου και των φίλων της, ενώ θα ακολουθήσουν μερικοί από τους πιο σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες: Μαρίζα Ρίζου, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Άννα Βίσση, Μάριος Φραγκούλης, Πυξ Λαξ, Ορφέας Περίδης με Λιζέτα Καλημέρη και Μελίνα Κανά, Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ ο Διονύσης Σαββόπουλος θα συμμετέχει σε μια μουσική γιορτή με τα Χάλκινα της Γουμένισσας, την Αρετή Κετιμέ και τον Νίκο Κουρκούλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών φιλοξενεί ένα διήμερο Urban Festival με τη συμμετοχή σημαντικών ονομάτων (Αγγελάκας, Βέβηλος, Τζαμάλ, Μικρός Κλέφτης).

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2019 εδώ.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 25 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.