Τα «Σουίνγκ Kids», η εντός Facebook εβδομαδιαία ατζέντα εκδηλώσεων, έκλεισαν 3 χρόνια παρουσίας στην swing και rock ‘n’ roll κοινότητα της χώρας. Με αυτή την αφορμή οργανώνουν ένα φιλανθρωπικό φεστιβάλ, του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στο περιοδικό δρόμου «Σχεδία».

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου από τις 18:00, στο χώρο του Cine Κεραμεικός θα εμφανιστούν πέντε μπάντες από το σύνολο όσων έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στην ατζέντα του Σουίνγκ Kids. Ενδιάμεσα, θα υπάρχουν setlist από επτά djs, ενώ για πρώτη φορά, δέκα σχολές χορού swing και rock ‘n’ roll από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν και θα χορέψουν όλες μαζί για έναν καλό σκοπό.

Για τα μέλη της swing και rock ‘n’ roll κοινότητας, η κοινωνική επαφή και αλληλεγγύη αποτελούν βασική αρχή του τρόπου ζωής τους. Το Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Swing Kids πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Το Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Swing Kids διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Ανν – Βενέτ Χριστοδούλου, ο Γιάννης Οικονόμου και ο Φώτης Σιαδήμας, μέλη της μουσικοχορευτικής κοινότητας swing και rock’n’roll.

Aκολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:00: Έναρξη της εκδήλωσης – Dj set Ειρήνη Χανιά
19:00: Live Manouchdrome Trio
19:30: Dj set Ανδρέας Παναγόπουλος 
20:00: Live D.K & The Band
20:30: Dj set Shorty George
21:00: Live The Dead Hoofers (Jam με σχολές και ομαδική χορογραφία shim-sham)
21:30: Dj set Penelope 
22:00: Live The Speakeasies Swing Band
22:30: Dj set Silvery Theodore 
23:00: Live Hirollers (Jam με σχολές και ομαδική χορογραφία Stroll)
23:30: Dj set Thanasis Oikonomou 
24:30: Dj set Dj Nua