Μια οπτική πανδαισία με υποθαλάσσια πλάσματα από το eVolution Dance Theater

Μια παράσταση με τίτλο Firefly από το eVolution Dance Theater από την Ιταλία πραγματοποιείται, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Mime Φεστιβάλ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Ένας συνδυασμός χορού και ψευδαίσθησης σε μία παράσταση που συνδυάζει χορό, ακροβατικά, θέατρο, video art και την τεχνολογία σε μια οπτική πανδαισία που υπόσχεται ενθουσιασμό και ψευδαίσθηση. Πυροτεχνήματα, πεφταστέρια, κύματα ωκεανού, λαμπρές αστραπές.

Μια πληθώρα από υποθαλάσσια πλάσματα που δεν υπακούουν στους νόμους της φυσικής λάμπουν μέσα στον χώρο, μπλέκονται και απομακρύνονται μεταξύ τους. Η παράσταση συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο το φανταστικό, σε ένα πρωτότυπο θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

To eVolution Dance Theater είναι μια ομάδα χορού, που δημιουργήθηκε το 2008 στη Ρώμη από τον Αμερικανό Anthony Heinl, έναν πρώην χορευτή και χορογράφο του MOMIX, και σχεδόν αμέσως γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τις παραστάσεις του. Ο Heinl έχει αναπτύξει μια θεατρική ευαισθησία, συνδυάζοντας το ανθρώπινο σώμα με εντυπωσιακά εφέ, χρησιμοποιώντας ένα μίγμα επιστήμης και τέχνης για να δημιουργήσει μια πραγματική εμπειρία. Με τεχνολογία που ενσωματώνει την ψευδαίσθηση, το βίντεο, τα τολμηρά ακροβατικά, το θέατρο και το χορό, δημιουργεί έναν κόσμο που κάνει τα αδύνατα δυνατά, εκπλήσσοντας το κοινό.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης «Firefly» από το eVolution Dance Theater

Το πρώτο Διεθνές Mime Φεστιβάλ είναι ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ παραστατικών τεχνών μικρής φόρμας. Κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές και πρωτότυπες παραστάσεις του εξωτερικού, όπου το λόγο αντικαθιστά μονάχα η έκφραση, παρουσιάζονται στις σκηνές του Μεγάρου Μουσικής. Το σώμα, η μουσική, τα εφέ, αλλά και όλες οι σύγχρονες τεχνικές του σωματικού θεάτρου και του τσίρκου συνδυάζονται και δημιουργούν νέες φόρμες θεατρικής έκφρασης. Εδώ, οι λέξεις παραμερίζουν και δίνουν τη θέση τους σε μια άλλου είδους «ομιλία».

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 35 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.