Το Fly me to the Moon γιορτάζει τα Χριστούγεννα με δράσεις, εργαστήρια και μουσική στις 24 και 31 Δεκεμβρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

Το εργαστήρι του Άη Βασίλη
Τα ξωτικά από το εργαστήρι του Αη Βασίλη, τριγυρίζουν κεφάτα στο χώρο, κάνουν έξυπνα τρικ, facepainting στους μικρούς τους φίλους και διασκεδάζουν τους επισκέπτες του αεροδρομίου αυτές τις γιορτινές μέρες. Ο Αη Βασίλης είναι διαθέσιμος για φωτογραφίες, κάνει βόλτες μοιράζοντας ευχές και ακούγοντας τις επιθυμίες των μικρών του φίλων!
08:30-12:30 , Κεντρικός Αεροσταθμός

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι Origami
H instructor Origami (Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες), Μυρτώ Δημητρίου, ντυμένη με το παραδοσιακό κιμονό παρουσιάζει την ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής. Kατασκευάζει χριστουγεννιάτικα στολίδια και διδάσκει στο κοινό πως να δημιουργούν τα δικά τους στολίδια.
10:00-14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων- Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου- Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

Jazz Band
O Τηλέμαχος Μούσας μετά από τις προσωπικές του δουλειές «Κυκνοστάλαγμα» και «Newborn», καταπιάνεται με αγαπημένα Jazz Standanrds με μια groovy διάθεση, σ’ ένα πρόγραμμα άκρως εορταστικό και χριστουγεννιάτικο. Συνοδοιπόρος σε αυτή τη μουσική διαδρομή, η υπέροχη φωνή της Σάσας Παπαλάμπρου, ο Τηλέμαχος Μούσας(ηλεκτρική κιθάρα), ο Πάνος Τζινιώλης(ντραμς), ο Γιώργος Γαλόπουλος(κοντραμπάσο), η Σάσα Παπαλάμπρου(φωνή).
13:00-15:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων- Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου- Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης