Το Rock & Roll γιορτάζει 60 χρόνια ζωής φέτος και το Φoυγάρο το τιμά με ένα Rock Festival.

Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, το Fougarock Festival #1 συγκεντρώνει στους κήπους του 8 από τα πιο αντιπροσωπευτικά γκρούπ της σύγχρονης αγγλόφωνης ελληνικής ροκ. Mετά από τις συναυλίες κάθε βράδυ ακολουθούν midnight parties. Πέντε εξαιρετικοί djs παίρνουν τη σκυτάλη μετά τα μεσάνυχτα και υπόσχονται το rock us till dawn στη Fougaro The Gallery.

Το Φεστιβάλ ανοίγουν στις 8 το βράδυ της Παρασκευής οι Pure Seconds και ακολουθούν οι:  A Victim of Society, Zebra, Tracks και Σtella. Το Σάββατο 13/6 εμφανίζονται οι Τhe Mighty N, Kid Flicks, The Cave Children, Baby Guru.

Την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ και μετά τα live οι Laternative αναλαμβάνουν δράση με ένα δυνατό dj set και special guest τον Δημήτρη Δαγριτζίκο, ενώ την Κυριακή τα decks του Φουγάρου αναλαμβάνουν ο Bad Spencer και ο Shameless Spit.

Το Rock and Roll  αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια τη δημοφιλέστερη και πιο επιδραστική μουσική. Χαρακτηρίστηκε από έντονο ρυθμό, αξεπέραστες μελωδίες και αιθέρια φωνητικά, συνοδευόμενη κυρίως από ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο και ντραμς.

‘Υστερα από τη μεγάλη επιτυχία των Jazz Festival 1 και 2 , το Φουγάρο προσκαλεί σε μια γιορτή στη μουσική, όλες τις γενιές των Rock fan για ένα διήμερο γεμάτο Rock μουσική.