Full Moon Fiesta: Chico Trujillo

Μια μουσική βραδιά με αέρα Νότιας Αμερικής

Το συγκρότημα από το Σαντιάγο, οι Chico Trujillo προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η μουσική τους μπολιάζει την μουσική παράδοση της Χιλής, την cumbia με τους ήχους της ska, της reggae και του ροκ. Με αέρα που θυμίζει Mano Negra, οι Chico Trujillo έρχονται στην Τεχνόπολη για να μας μεταφέρουν την επιθυμία τους για τις χαρές της ζωής και την μουσική. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή μαζί με τους Ska-P, τον Morrissey και τον Kanye West.

Τη fiesta ανοίγουν οι The Jaguar Bombs, με rock & roll ρυθμούς. Μαζί τους θα έχουν τις κιθάρες τους και pop hits των early zeros.

Λίγα λόγια για τους Chico Trujillo
Μετρώντας 10 χρόνια παρουσίας στην underground σκηνή της cumbia-punk στο Σαντιάγο, οι Chico Trujillo κατόρθωσαν να ανελιχθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της Χιλής. Ο ήχος τους γίνεται το soundtrack για κάθε γιορτή και γαμήλιο πάρτυ και τα τραγούδια που θα τραγουδήσουν όλοι μαζί οι φίλοι στην παρέα γύρω από τη φωτιά στην εξοχή. Πρόσφατα, ο ήχος τους ξεκίνησε να ταξιδεύει και εκτός συνόρων, στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. και κάνοντας γνωστή μια διαφορετική εκδοχή της κλασικής cumbia.

Λίγα λόγια για τους The Jaguar Bombs
Οι The Jaguar Bombs συνδυάζουν το rock n’ roll των 60s και τη μουσική των early zeros και αναμειγνύουν στο πρόγραμμά τους την Rockabilly/Surf/Garage Rock αισθητική μαζί με εφηβικούς pop ύμνους. Οι Jaguar Bombs είναι οι: Άγγελος Αϊβάζης, Βασίλης Νησσόπουλος, Γιάννης Ράλλης, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και Μανώλης Γιαννίκιος.

The Jaguar Bombs

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.