G2RED “Pop – Up Concert” στην πλατεία Κυψέλης με guest τον Yo-Yo Ma 

G2RED POP UP CONCERT

Μία γιορτή για τη διαφορετικότητα με body percussion, Dj Set και live μουσική

To Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity προσκαλεί στο “Pop-Up Concert”, που διοργανώνει στις 29 Ιουνίου στην πλατεία Κυψέλης (Κανάρη), στις 20.30.

Με στόχο την ένταξη, την αποδοχή και τη συνύπαρξη σε μια πολυπολιτισμική αθηναϊκή και ελληνική κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες για όλους, διοργανώνεται αυτή την εκδήλωση, για να προωθηθεί η υγιής συμβίωση των ανθρώπων διαφόρων εθνικοτήτων και κοινωνικής προέλευσης, που ζουν στην Αθήνα και την Ελλάδα, μέσω της μουσικής.

Body percussion από το Πολιτιστικό Κέντρο Anasa, τον Μαρίνο Τρανουδάκη και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη, Dj Set από τον Blend Mishkin και τον BnC The Disco Vampire και live μουσική από τον Mc Yinka, την Idra Kayne και τον Jerome Kaluta, θα συναντηθούν στην ίδια σκηνή.

Ο Yo-Yo Ma θα συμμετάσχει μαζί με τους καλλιτέχνες σε μια σύντομη ζωντανή εμφάνιση, μία ημέρα πριν από την παράσταση σουίτες για τσέλο του Μπαχ, στο Φεστιβάλ Αθηνών. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του διετούς Bach project, μιας παγκόσμιας σειράς παραστάσεων, συζητήσεων και εκδηλώσεων που συζητούν το πώς ο πολιτισμός μπορεί να βοηθήσει να φανταστούμε και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.