Gazarte Party Band με τον Γιώργο Ζερβό και την Εύα Τσάχρα

Gazarte Party Band με τον Γιώργο Ζερβό και την Εύα Τσάχρα

Ένα εορταστικό χορευτικό πρόγραμμα με δυνατό performing και αστείρευτη ενέργεια on stage

Ξέφρενος ρυθμός, θετική ενέργεια και όλα αυτά σε συνδυασμό με την συγκλονιστική θέα στο βιομηχανικό Γκάζι και τον βράχο της Ακρόπολης, ακριβώς κάτω από τα αστέρια!

Η ξεσηκωτική Gazarte Party Band με τον Γιώργο Ζερβό και την Εύα Τσάχρα υπόσχεται τις πιο λαμπρές σας νύχτες στο Roof Stage, με ελεύθερη είσοδο. 

Ένα εορταστικό χορευτικό πρόγραμμα με δυνατό performing και αστείρευτη ενέργεια on stage. Ήχος στα δεδομένα και τις προκλήσεις του σήμερα, 70’s επιρροές με γρήγορες μουσικές εναλλαγές.

Αγαπημένες διασκευές από διεθνή και εγχώρια σκηνή που θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα. Πριν και μετά το live αναλαμβάνουν δράση οι resident DJs του gazarte για ένα αξέχαστο party μέχρι το πρωί.

Ειδικά την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ανοίγει και η κουζίνα του για να μας ετοιμάσει ειδικά και απολαυστικά εορταστικά menu ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις μας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.