Gazi comedy summer fiesta

Η κωμωδία γιορτάζει σε ένα 4ημερο εκδηλώσεων

Η κωμωδία γιορτάζει σε ένα 4ημερο εκδηλώσεων με τις καλύτερες, τις πιο πολύχρωμες, τις πιο αστείες και καλοκαιρινές προτάσεις. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Θεάτρου 104, που θα μοιάζει με εξωτικό νησί, με φλαμίγκο, φοινικόδεντρα, ανανάδες και σομπρέρο θα απολαύσετε ένα τετραήμερο γεμάτο γέλιο: με παραστάσεις και κωμικούς που έχετε ήδη δει, με πρεμιέρες και φυσικά με ξένους καλεσμένους. Από τις 12 έως και τις 16 Ιουνίου στο πλαίσιο της πιο κεφάτης γιορτής, της Gazi Comedy Summer Fiesta.

Κυριακή, 12 Ιουνίου: Big Open Mic
Τα όπεν μάικ είναι βραδιές όπου νέοι κωμικοί δοκιμάζονται, ενώ οι πιο έμπειροι δοκιμάζουν καινούριο υλικό. Μια πλειάδα κωμικών θα γυμναστεί, θα αγωνιστεί, θα ιδρώσει μπροστά στα μάτια σας. Σαν το Ρόκυ. Αλλά με γέλιο. Ή το 8 Mile. Αλλά με γέλιο. Σαν το Fight Club. Χωρίς τη σχιζοφρένεια. Και με πολύ γέλιο.

Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 90’
Είσοδος: € 5 (με μπύρα)

Δευτέρα 13 Ιουνίου: Τι χάσατε
Απολαύστε 25′ από 3 παραστάσεις που χάσατε φέτος ή που είδατε αλλά θέλετε να τις ξαναδείτε και να μην τις χάσετε: «Musicomedy» από τον Αριστοτέλη Ρήγα, «Στα Βούτυρα» του Δημήτρη Χριστοφορίδη και «About Sex» της Κατερίνας Βρανά. Αν τους είδατε, μια φορά δεν είναι αρκετή. Αν όχι, να η ευκαιρία να τους απολαύσετε.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: € 10
Διάρκεια: 75’ (χωρίς διάλειμμα)

Τρίτη 14 Ιουνίου: Gazi Comedy Club & Tea with Terrorists
Gazi Comedy Club. Ό,τι καλύτερο στην ελληνική stand-up σκηνή μέσα από μία παράσταση σε ειδική –celebrating έκδοση: Επτά αγαπημένοι κωμικοί, ένα μικρόφωνο, δύο ώρες, 10’ ο καθένας. Αρρρίμπα!

Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 2 ώρες (με διάλειμμα)
Είσοδος: € 10

Sameena Zehra: Tea with Terrorists
Μια συναρπαστική ώρα αφηγηματικής κωμωδίας από τη Σαμίνα Ζέρα, την αγαπημένη Ινδή κωμικό που ζει στην Αγγλία: απολαύστε ιστορίες γεμάτες χιούμορ από τη ζωή της Σαμίνας στην Ινδία, την Αγγλία, την Καμπούλ: πώς είναι να είσαι άθεος σε μία θρησκευτική οικογένεια; Να περιπλανιέσαι στην πράσινη ζώνη της Καμπούλ; Και να απολαμβάνεις τσάι με Τρομοκράτες στο Κασμίρ; Ταξιδέψτε μαζί της και μάθετε γιατί ο φόβος είναι περιττός και η χαρά απαραίτητη.

Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 60’
Είσοδος: 10

Τετάρτη 15 Ιουνίου: Gazi Comedy Club & Greek Tragedy
Gazi Comedy Club! Ό,τι καλύτερο στην ελληνική stand-up σκηνή μέσα από μία παράσταση σε ειδική – celebrating έκδοση: Επτά αγαπημένοι κωμικοί, ένα μικρόφωνο, δύο ώρες, 10’ ο καθένας.

Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 2 ώρες (με διάλειμμα)
Είσοδος: € 10

Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Μάνα μην έρθεις!
Η παράσταση που έγινε sold out στα Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και της Μελβούρνης, τώρα για πρώτη φορά στα ελληνικά! Πώς είναι να μεγαλώνεις στην Καλαμάτα, να σπουδάζεις στο Βορρά της Αγγλίας και να καταλήγεις κωμικός στο Νιούκαστλ (το Φαληράκι της Αγγλίας). Και το κυριότερο: Τι έχει να πει η μάνα σου για όλα αυτά;

Ώρα έναρξης: 20:30
Διάρκεια: 60’
Είσοδος: € 8

Πέμπτη 16 Ιουνίου: Προσεχώς & Womanz
Απολαύστε πρώτοι 20 λεπτά από τις σόλο παραστάσεις που ετοιμάζουν 3 κωμικοί για την επόμενη θεατρική περίοδο: ο Διονύσης Ατζαράκης, η Χρύσα Κατσαρίνη και ο Δημήτρης Δούκογλου είναι σε γιορτινή διάθεση και παρουσιάζουν σκέψεις, ιδέες και σχέδια που θα γίνουν οι παραστάσεις του μέλλοντος.

Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 75’ (χωρίς είσοδο)
Είσοδος: € 8

Tessa Waters: Womanz
Η πολύ-βραβευμένη Tessa Waters έρχεται για μία μοναδική παράσταση με γκλάμουρ, παγιέτες, πούλιες και… φονικές χορευτικές κινήσεις. Η Womanz, μία σεξουαλικά απελευθερωμένη θεά η οποία έπεσε από τον ουρανό στην Αθήνα και δη στο θέατρο 104 για να (σας) διασκεδάσει μέχρι εκεί που δεν πάει.

Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 60’
Είσοδος: € 10

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.