Ο τραγουδοποιός Γιώργος Σκόκας παρουσιάζει την Πέμπτη 16 Μαΐου στη μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου Club» την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Επισκέπτες» η οποία κυκλοφόρησε από τη νεοσύστατη δισκογραφική εταιρία Evenos Music Productions τον Δεκέμβρη 2018.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με μια μικρή μουσική αναδρομή του δημιουργού,από το 2010 όπου πρωτοεμφανίζεται με το τραγούδι «Τα δάκρυα του Ευρώτα». Στη συνέχεια, θα ακουστούν τα τραγούδια του δίσκου «Επισκέπτες» και η βραδιά θα κλείσει με διασκευές γνωστών τραγουδιών επιλεγμένες από τον ίδιο.

Και λίγα λόγια για το album «Επισκέπτες»

Το album «Επισκέπτες» του τραγουδοποιού Γιώργου Σκόκα περιέχει εννέα τραγούδια και ένα μελοποιημένο ποίημα σε μουσική, στίχους και ερμηνεία του ίδιου. Σε αυτόν το δίσκο ο τραγουδοποιός τοποθετεί τον κάθε «επισκέπτη» σε μια μοναδική αφετηρία, όπου με μόνο μέσο τη μουσική και αρετή τον λόγο, ο καθένας βαδίζει στον δικό του μοναχικό δρόμο, ως τη στιγμή που η μονάδα θα καταφέρει να γίνει σύνολο στο καλωσόρισα του ποιητή.

«Σύντροφοι του αιώνιου, εραστές του απρόβλεπτου, μακάριοι οι καθαροί τη καρδία… »

Ο Γιώργος Σκόκας, στο συγκεκριμένο δίσκο, συνδυάζει τα μουσικά του ακούσματα – από καταβολής του ως και σήμερα – με την αφορμή που δίνει ο στίχος να ειπωθεί η δική του αλήθεια μέσα από την λαϊκότροπη ερμηνεία του δημιουργού.