Τα reality και τα talent shows απασχολούν εδώ και χρόνια όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Με τα πιο γνωστά αυτήν την περίοδο να είναι το MasterChef, το Greece’s Next Top Model και το Surviror, εκατομμύρια τηλεθεατές απασχολούνται κάθε σεζόν με αυτά και ταυτίζονται με τους συμμετέχοντες που τους θεωρούν «ήρωες» της διπλανής πόρτας.

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου «Ο Αριστοτέλης» και το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο διοργανώνουν την Ημερίδα σχετικά με τις κοινωνικές και τις οικονομικές συνιστώσες των reality.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι καθηγητές Ιωάννα Βώβου, Λίζα Τσαλίκη, Δέσποινα Χρονάκη, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσει και η πρύτανης του ιδρύματος, Ισμήνη Κριάρη.

Σας προσκαλούμε σε μια διαφορετική ημερίδα για να συζητήσουμε το φαινόμενο των talent & reality shows…. συμμετέχουν…

Gepostet von Panteion Alumni-Σύλλογος Πτυχιούχων Παντείου 'Ο Αριστοτέλης' am Freitag, 15. März 2019

Μάλιστα στην Ημερίδα θα παρέμβουν εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Νικητής του Survivor 1 και ηθοποιός), ο Λούκας Γιώρκας (Νικητής του 1ου X-Factor, τραγουδιστής και φοιτητής Βιολογίας), Άννα Τσακουρίδου (παίκτρια Next Top Model, μοντέλο και cheer leader του μπασκετικού Ολυμπιακού), Έλενα Πολυχρονοπούλου (παίκτρια Power of Love) και Τιμολέων Διαμαντής (νικητής του MasterChef).