Η ελληνική ποπ κουλτούρα στο προσκήνιο με μία ημερίδα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Πάντειο Πανεπιστήμιο

«Talent & Reality Shows: Κοινωνικές και οικονομικές συνιστώσες»

Τα reality και τα talent shows απασχολούν εδώ και χρόνια όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Με τα πιο γνωστά αυτήν την περίοδο να είναι το MasterChef, το Greece’s Next Top Model και το Surviror, εκατομμύρια τηλεθεατές απασχολούνται κάθε σεζόν με αυτά και ταυτίζονται με τους συμμετέχοντες που τους θεωρούν «ήρωες» της διπλανής πόρτας.

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου «Ο Αριστοτέλης» και το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο διοργανώνουν την Ημερίδα σχετικά με τις κοινωνικές και τις οικονομικές συνιστώσες των reality.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι καθηγητές Ιωάννα Βώβου, Λίζα Τσαλίκη, Δέσποινα Χρονάκη, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσει και η πρύτανης του ιδρύματος, Ισμήνη Κριάρη.

https://www.facebook.com/panteion.alumni.gr/photos/a.215808248538292/2121951471257284/?type=3

Μάλιστα στην Ημερίδα θα παρέμβουν εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Νικητής του Survivor 1 και ηθοποιός), ο Λούκας Γιώρκας (Νικητής του 1ου X-Factor, τραγουδιστής και φοιτητής Βιολογίας), Άννα Τσακουρίδου (παίκτρια Next Top Model, μοντέλο και cheer leader του μπασκετικού Ολυμπιακού), Έλενα Πολυχρονοπούλου (παίκτρια Power of Love) και Τιμολέων Διαμαντής (νικητής του MasterChef).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.