Gyftopoulou Street Fest #5

Mε τους Nightstalker, Bazooka, Junkheart, Speedblow και SEASONS A.C

Λόγω προγνωστικών που αφορούν κακές και ασταθείς καιρικές συνθήκες (βροχή) για την Κυριακή 8 Ιουλίου στον Νομό Αττικής αποφασίζεται η αναβολή του Gyftopoulou Street Fest.

Το Gyftopoulou Street Fest επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά, με τις καλύτερες προδιαγραφές, η φετινή edition του να αποτελέσει την δυνατότερη από όσες έχουν μέχρι στιγμής διεξαχθεί.

Ποιος είπε πως καλοκαίρι χωρίς παραλία δεν γίνεται; Στη καρδιά του Χαλανδρίου, τον… “κοσμοπολίτικο” πεζόδρομο Γρ. Γυφτοπούλου, θα διεξαχθεί τη Κυριακή 8 Ιουλίου, ένα από τα σημαντικότερα outdoor γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στη πόλη, με σύμμαχο ένα – όπως πάντα – εκρηκτικό line-up με ροκ μουσικές που αγαπάμε και που επίκαιρες όσο ποτέ, συνόδευσαν -και θα συνεχίσουν να συνοδεύουν- τη καθημερινότητά μας, τη σεζόν που πέρασε.

Οι διαχρονικοί Nightstalker η μπάντα που έδωσε την απόλυτη ώθηση σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε “εγχώρια heavy rock κοινότητα”, προπάτορες των πάντων και… “πρόγονοι” των σημερινώνμεγάλωντης σκηνής, θα είναι οι άτυποι αλλά και ουσιαστικοί headliners μας, εγγυώμενοι άλλη μία βραδιά ροκ παλμού και… ιδρωμένων συναυλιακών στιγμών.

Οι Bazooka είναι μία από τις λίγες μπάντες που κάνουν τον ελληνικό στίχο να ηχεί τόσο “cool” και αιτία για αυτό αποτελούν τόσο οι πυριτιδιασμένες ζωντανές τους εμφανίσεις όσο και ο punk-meets-garage-meets-psych ήχος τους, με τις γκαζάτες κιθάρες, το ακατέργαστο drumming και τα ψυχεδελικά φωνητικά να έχουν τον πρώτο ρόλο σε ένα κάποτε πρωτόγνωρο για τα εγχώρια δεδομένα, ηχόχρωμα που όμως τώρα τείνει να δημιουργήσει μια δική του σκηνή.

Το ελληνόφωνο punk των Junkheart με την ηλεκτρισμένη διάθεσή του, το πρωτόλειο, εμποτισμένο με στοιχεία ακραίου ήχου, heavy metal των Speedblow και το μοντέρνο, πότε σκισμένο και πότε μελωδικό hardcore / metalcore των Seasons A.C. συμπληρώνουν ένα ιδανικό πολυσυλλεκτικό lineup, που για άλλη μια φορά συμπεριλαμβάνει μουσικά είδη που θα ικανοποιήσουν κάθε οπαδό του σκληρού και εναλλακτικού ήχου και όχι μόνο.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα διατεθεί στη Φιλοζωϊκή οργάνωση Χαλανδρίου, Φίλοι Ζώων Χαλανδρίου σε μία προσπάθειά για την στήριξη μίας οργάνωσης που βοηθά τα αδέσποτα όλης της Αττικής.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.