Στον πολυχώρο Pure Bliss στις 8 και 9 Μαρτίου διοργανώνεται το 3ο Φεστιβάλ για τη γυναίκα. Δύο ημέρες αφιερωμένες στη θηλυκή ενέργεια και την πραγματικότητα της ύπαρξής της.

Live your soul, not a role είναι το μότο μας και ως υποστηρικτές της αυθεντικότητας θέλουμε να ακολουθήσουμε τα μονοπάτια αυτά που θα μας οδηγήσουν στην ανακάλυψη της δικής μας ταυτότητας ως οντότητες, γυναίκες.

Στο διήμερο αυτό θα ακολουθήσουν ομιλίες με διαδραστικό χαρακτήρα, περιποίηση – ομορφιά με Αλόη Βέρα, παιχνίδια που θα μας κάνουν να ανακαλύψουμε κάτι παραπάνω για τη θηλυκή μας πλευρά και τρόπους να ξεμπλοκάρουμε τα κανάλια επικοινωνίας μας. Ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος σε ένα άκρως χοροθεραπευτικό χορό, κινηθείτε στο χώρο σαν 6 μηνών έγκυος (άν δεν είστε) κάνοντας γιόγκα εγκυμοσύνης, ενημερωθείτε για την κακοποίηση της γυναίκας στον αναπτυσσόμενο κόσμο αλλά και την Ελλάδα και εμβαθύνετε σε μία εσωτερική αναζήτηση.

Επίσης, λάβετε μέρος σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής θηλυκής αυθεντίας που θα αναδείξει το πιο πιο spicy, αφροδισιακό φαγητό του Φεστιβάλ. 3 κριτές, 2 εκ των οποίων είναι σεφ θα αποφασίσουν για το καλύτερο πιάτο. Η νικήτρια θα έχει για ένα ολόκληρο χρόνο τον καφέ ή το τσάι της αρεσκείας της εντελώς δωρεάν στο πιο ζωντανό spot της πόλης, το Pure Bliss.

H έκπληξη του διημέρου είναι καλλιτέχνες από το μουσικό στερέωμα που με τη σκηνική τους παρουσία θα ξεσηκώσουν κάθε θηλυκή και παιχνιδιάρικη διάθεσή σας. Η Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των Creal) και η Αθηνά Ρούτση είναι οι δύο θηλυκές φωνές που θα κλείσουν την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ. Ενώ με Swing και ξέφρενο χορό θα κλείσει η αυλαία την δεύτερη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ.