H Σtella και οι Venus Volcanism & In Atlas σε ένα live στο Ρομάντσο

Μία γοητευτική μουσική συνάντηση

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου (στα γενέθλια της Βαλεντίνας Βαγενά) η Σtella επιστρέφει στο Ρομάντσο για μια live εμφάνιση μαζί με Venus Volcanism & In Atlas.

Σtella

Ξεκινώντας από το 2012 με ένα EP και δύο προσωπικούς δίσκους στην Inner Ear Records, η Σtella θεωρείται πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στην ελληνική pop σκηνή.

Είναι ιδρυτικό μέλος των Fever Kids και, από το 2014, συνεργάζεται με τον παραγωγό NTEiBINT, με τέσσερις κυκλοφορίες στη βελγική Eksimo Recordings. Το Μάρτιο του 2017 συμμετείχε στο South by Southwest Music Festival (SXSW) στο Austin, Texas.

Venus Volcanism & In Atlas

Οι Venus Volcanism & In Atlas είναι το μουσικό σχήμα της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas. Συναντήθηκαν στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια. Έκτοτε, με τη μουσική τους σύμπραξη, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο εξερευνούν, αμφισβητούν και επαναπροσδιορίζουν έννοιες όπως ο έρωτας, το μίσος, η ύπαρξη , ο ανθρωπισμός, μέσα από το πρίσμα lo-fi συνθέσεων.

Η μουσική τους περιέχει στοιχεία όπως θέρεμιν, samples, συνθεσάιζερ και φωνητικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν επίσημα το πρώτο τους κομμάτι Reconstruction, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο Phormix Tape, Light of Consiousness.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.