Η Sma Rag Da σε ένα live στο Six dogs

Sma Rag Da

Μία ανεξάρτητη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που αυτοπροσδιορίζεται ως musical safarist κι έχει πειραματιστεί με την παραδοσιακή μουσική

Η Sma Rag Da (Σμαράγδα Αλεξανδρή) μένει στην Αθήνα κι είναι ανεξάρτητη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό στα 16 της με το τραγούδι Take your time Αλτέρνατιβ ποπ-ροκ ήχος με folk και blues στοιχεία και τραγούδια για ανθρώπους που πέφτουν από τον ουρανό, μπαστούνια του μπέιζμπολ κι υπέρδιπλα τεράστια στρώματα.

Την ανακάλυψε η Μahayana Records λίγο πριν κλείσει τα 16 και κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Queen of the Surrea στα 17. Τρία χρόνια μετά, το 2016, κυκλοφόρησε το άλμπουμ Wisdom Tooth ως ανεξάρτητη πλέον καλλιτέχνης και τώρα ετοιμάζει το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο Air Sickness Bag που αναμένεται τον Σεπτέμβρη.

H Sma Rag Da αυτοπροσδιορίζεται ως musical safarist κι έχει πειραματιστεί αρκετά με την παραδοσιακή μουσική, σε projects όπως το Broken Greek EP σε συνεργασία με τον παραγωγό Abe Stupple-Harris (aka Brodsky) και τις διασκευές της στα παραδοσιακά κομμάτια Τσοπανάκος Ήμουνα και Αθαμανία Όμορφη. Γενικά, κάνει ό,τι θέλει και λέει ό,τι σκέφτεται.

Amalia the Architects

Οι Amalia & The Architects σχηματίστηκαν το 2018 όταν η τραγουδοποιός Amalia συνάντησε τον κιθαρίστα Vasilis. Έως τότε η Amalia είχε κυκλοφορήσει δυο σόλο σινγκλ, τα Thieving Star και Ophelia. Ξεκίνησαν να παίζουν σε μικρά μπαρ ως ακουστικό ντουέτο μέχρι που προστέθηκε στο σχήμα η μπασίστρια Αναστασία. Το πρώτο τους σινγκλ ως μπάντα, Murder and Create κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τον περασμένο Ιούνιο.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.